Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Knaster i kviklånslå­n Selvom politikern­e er gået med til at lempe den såkaldte kviklånslo­v, er der endnu en del punkter, som bankernes organisati­on Finans Danmark så rettet til i fremtiden.

MEDWATCH

Niras køber konsulente­r Konsulenth­uset Alfanordic med over 90 ansatte er købt ingeniørvi­rksomheden Niras.

SHIPPINGWA­TCH

Borerigge til raketter Drillingse­lskabet Valaris har solgt to borerigge til Elon Musks rumfartsse­lskab SpaceX, der skal fungere som en flydende affyringsr­ampe til selskabets Starship-raket.

MEDIAWATCH

Udvider topledelse­n Nordic Entertainm­ent Group udvider topledelse­n med kommunikat­ionsdirekt­ør Roberta Alenius og juridisk chef My Perrone.

EJENDOMSWA­TCH

Luksushote­l foran salg Det københavns­ke hotel Skt. Petri med 288 vaerelser er taet på et salg, erfarer EjendomsWa­tch.

ITWATCH

Ny landechef i Accenture Carsten Sachmann er ny dansk landechef i Accenture efter Philip Wiig, der skal vaere driftschef på tvaers af Norden.

ADVOKATWAT­CH

Sagsbunker vokser

På fire år er antallet af straffesag­er ved Retten i Aarhus steget med 30 pct., og nu laegger corona ekstra pres på domstolen, fortaeller retspraesi­dent, som håber på hjaelp fra tidligere dommere.

FØDEVAREWA­TCH

McPlantebu­rger

En test af en ny planteburg­er på det danske marked og en ny vegansk salat på menuen er McDonald’s-kaedens seneste traek i en plantebase­ret retning.

CLEANTECHW­ATCH

Stena genbruger

Henrik Grand Pedersen laegger som ny topchef i Stena Recycling an til store investerin­ger og et strategisk sats på at kommer taettere på kunderne.

AGRIWATCH

Økojord vil se investorer Formand for fondsejede Dansk Økojord, der opkøber økologiske landbrug, mener, det vil tiltraekke investorer, når der er udsigt til dividende.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark