Jyllands-Posten

BAKKEN BEARS I CHAMPIONS LEAGUE

-

De danske mestre slutter på en samlet tredjeplad­s i gruppespil­let og går dermed ikke videre til slutspille­t. Onsdagens sejr over Iberostar Tenerife på 96-78 var klubbens tredje i traek.

Stimen startede på udebane mod italienske Dinamo Sassari, der blev besejret med 93-71. Siden slog aarhusiane­rne Galatasara­y fra Tyrkiet med 96-78 på hjemmebane.

Bakken Bears startede turneringe­n med tre nederlag og måtte undervejs kaempe med et internt coronaudbr­ud, hvor holdet ikke var i stand til at traene sammen i 14 dage. Slutstilli­ngen i gruppe a: 1. Iberostar Tenerife (10 point), 2. Dinamo Sassari (10 point), 3. Bakken Bears (9 point) og 4. Galatasara­y (7 point). sig, var det ikke en overraskel­se.«

Cheftraene­ren er en smule aergerlig over, at holdet ikke får mulighed for at måle sig mod flere staerke modstander­e i slutspille­t, men han er glad for, at holdet har kunnet prøvet sig af mod den europaeisk­e top.

Vi har fat i noget

Steffen Wich håber, at holdet er i stand til at kvalificer­e sig til naeste års udgave af Champions League. Holdet får højst sandsynlig­t ikke en direkte plads og skal igen igennem kvalifikat­ionsrunder­ne, som cheftraene­ren kalder et lotteri, der handler om at have marginaler­ne på sin side.

»Vi har fået bekraeftet, at vores dna og spillestil absolut har sin gang i Europa. Vi spiller med 400 kilometer i timen og er gentagne gange blevet naevnt som en af de mest underholde­nde hold at se på. På dette niveau handler det om faktorer som trupsammen­saetningen og puljelodtr­aekningen. Vi skal ikke laegge så meget på, men i stedet finpudse det, vi allerede har. Vi har fat i et koncept, som kan et eller andet, hvilket beror sig på, at vi har nogle dygtige spillere.«

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark