Jyllands-Posten

FEM AF EN SLAGS

-

Bølgerne gik højt mellem de tidligere Manchester United-holdkammer­ater Zlatan Ibrahimovi­c og Romelu Lukaku, da AC Milan og Inter tørnede sammen i Coppa Italia i sidste uge.

De to havde en ophedet verbal infight i kampen, der fik Christian Eriksen som matchvinde­r med sit frisparksm­ål til 2-1 i kampens tillaegsti­d.

I skaenderie­t mellem de to kort før pausen blev Lukaku voldsomt ophidset over noget, som Ibrahimovi­c sagde, og nu bliver episoden undersøgt.

Det Italienske Fodboldfor­bund (FIGC) meddeler mandag ifølge Reuters, at man har åbnet en sag for at undersøge bataljen.

BBC skrev efterfølge­nde, at en mikrofon på sidelinjen opfangede, at svenskeren skulle have sagt "lav du bare din voodoo" til den belgiske angriber.

Endte i rødt

Det var en reference til, at Evertons ejer, Farhad Moshiri, i 2018 sagde, at Lukaku havde afvist et tilbud om en kontraktfo­rlaengelse, fordi han havde fået en "voodoobesk­ed". Provokatio­nen fik Lukaku højt op i det røde felt, men kampens dommeren fik daempet situatione­n med et gult kort til hver. Som en del af undersøgel­sen vil forbundet have dommerens redegørels­e for situatione­n.

»Som en del af sagen vil vi snakke med dommer Paolo Valeri, der vil blive interviewe­t de naeste timer omkring de advarsler, som blev givet til de to spillere i situatione­n,« lyder det fra forbundet. Senere i kampen fik Ibrahimovi­c endnu et gult kort. Denne gang for et frispark, så han måtte forlade banen efter mindre end en times spil. Lukaku stod for udligninge­n til 1-1 i kampen på et straffespa­rk, inden Christian Eriksen altså blev helten for Inter i tillaegsti­den.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark