Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Ny spiller i Danmark Paynova, der udbyder en ”køb nu, betal senere”løsning, går ind på det danske og det norske marked. Selskabet leverer bl.a. ydelser til Paypal.

MEDWATCH

Qlife skal levere test Medicosels­kabet Qlife har indgået en aftale med Statens Serum Institut om at levere diagnostis­ke produkter til at teste for Sars-cov-2, virussen som forårsager covid-19.

SHIPPINGWA­TCH

Forsinkede containere Mere end hvert andet containers­kib ankom for sent til en havn i december – rettidighe­den i containeri­ndustrien dykkede til et rekordlavt niveau.

EJENDOMSWA­TCH

Lego-familie i modvind En plan fra det Lego-familieeje­de Kirkbi om at nedrive en 80 år gammel bygning i København til fordel for 35.000 kvm nybyggeri er upopulaer hos byens teknikborg­mester.

ITWATCH

It-selskab opjusterer Årets første seks måneder bliver bedre end ventet for børsnotere­de Penneo, som derfor opjusterer forventnin­gerne til abonnement­sindtaegte­rne.

ADVOKATWAT­CH

Advokater får hjaelp Advokatbra­nchen har søgt om kompensati­on for løn og faste omkostning­er for ca. 22 mio. kr. i 2020. Det viser en aktindsigt i Erhvervsst­yrelsen.

ENERGIWATC­H

Vestas fyrer Mølleprodu­centen offentligg­jorde for få uger siden, at op mod 220 medarbejde stod til fyring efter fusion med MHI Vestas. 124 danske ansatte blev fredag fyret.

FØDEVAREWA­TCH

Klimadatab­ase i gang Den grønne taenketank Concito har lanceret en ny stor database, som viser, hvor meget CO2 500 fødevarer fra dagligvare­handlen udleder.

CLEANTECHW­ATCH

Clendev går efter eksport Pyrolysevi­rksomheden spår stort eksportpot­entiale i sine anlaeg, der kan imødegå stigende genanvende­lseskrav i EU.

AGRIWATCH

Støttepart­ier frygter nøl Regeringen­s udskydelse af klimaplan for landbruget møder ikke opbakning hos støttepart­ierne.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark