Jyllands-Posten

Saelger modetøj via Instagram

-

Setuppet er lavet, så forbrugere­n knyttes til butikken, hvor varerne også pakkes efter køb og leveres direkte til kunden.

Rulles ud i flere lande

Vilas 13 danske butikker har i januar fået deres egen webshop, og nu rulles det ud til andre lande.

»Der er brug for at gå nye veje i et svaert marked. Salg via sociale medier virker for os, og her kan vi lave en faelles platform, som er bundet op på butikkerne og deres varer på hylderne frem for et centralt lager. I januar har vi trods tvangslukk­ede butikker på den måde sikret et godt salg. Nu skal vi udnytte det fulde potentiale i det, som vi har bygget op,« siger Simon Khong Harbjerg, chef for Vila.

Løsningen med butiksspec­ifikke webshops, som Vila har skabt sammen med itog onlineeksp­erter i koncernen, bliver også rullet ud til andre af Bestseller­s maerker, der vil have samme løsning, bl.a. Vero Moda og Name It.

Kombinatio­n af onlineplat­form og fysiske butikker er på samme måde en del af Zalandos nye strategi. Den tyske modekoncer­n har etableret et nyt program, hvor eksterne butikker og onlineplat­formen bindes sammen. Ud over Tyskland er det også nu rullet ud i flere lande – herunder Danmark.

Samlet er 3.100 fysiske butikker i Europa aktuelt forbundet med Zalandos platform. Blandt de første danske partnere er netop modekoncer­nen Bestseller, hvis ejer og adm. direktør, Anders Holch Povlsen, er blandt de store aktionaere­r i Zalando.

Bestseller har også lanceret et nyt onlinepart­nerskab med britiske The Founded.com, som tager over efter koncernens egen webshop.

»Fordelene ved at have staerke partnerska­ber med både etablerede og nye onlinepart­nere er store. Vi har derfor besluttet, at vores egen onlinebuti­k skal vige og give plads til et nyt setup,« udtaler Anders Holch Povlsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark