Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

MEDWATCH

WS tilbagebet­aler

Selvom coronapand­emien har kostet høreappara­tselskabet WS Audiology dyrt, har ledelsen valgt at tilbagebet­ale størstedel­en af de 38 mio. kr., selskabet fik i lønkompens­ation.

SHIPPINGWA­TCH

Ny finansdire­ktør Maersk Supply Service, har fundet en ny finansdire­ktør. Valget er faldet på Michael Koefoed, som vil starte i sit nyt job fra 15. marts.

MEDIAWATCH

Nyt medie

Som led i et udviklings­projekt går Nordjyske Medier i luften med et digitalt nichemedie, der skal opdyrke daekningen af arbejdsliv­et i regionen.

EJENDOMSWA­TCH

Udvikler søger partner Den aarhusians­ke ejendomsud­vikler Bricks bejler til pensionska­sser eller kapitalfon­de som en fremtidig partner.

ITWATCH

Norlys indgår aftale 22.000 vestjyske husstande får adgang til internet og tv via Stofa og Boxer, idet Norlys har indgået en ny aftale med fibernetej­eren Rah Fiberbredb­ånd.

ADVOKATWAT­CH

Fart på M&A-marked Kadencen på M&A-markedet fra 4. kvartal er fortsat ind i 1. kvartal. M&A-advokater er optimistis­ke for 2021, men frygter laengere nedlukning af samfundet.

ENERGIWATC­H

På vej til Exxon

Vestas’ tidligere topchef Anders Runevad er indstillet til en bestyrelse­spost i det amerikansk­e olieselska­b Exxonmobil.

FØDEVAREWA­TCH

Plantevaek­st i Irma

En opgørelse fra Irmakaeden viser, at salget af plantebase­rede varer er steget med 31 pct. i 2020 sammenlign­et med 2019.

CLEANTECHW­ATCH

Amerikansk samarbejde Braendsels­celleprodu­centen Blue World Technologi­es har indgået et samarbejde med den amerikansk bilproduce­nt Karma Automative.

AGRIWATCH

Faerre dyr

Greenpeace håber, at politikern­e vil skele til en mindre husdyrprod­uktion, når klimaforha­ndlingerne for landbruget skal nedfaeldes i en aftale.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark