Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Ny bank på vej

En raekke erfarne finansmaen­d er på vej til at stifte en ny bank, der med teknisk snilde skal levere hidtil usete ydelser til erhvervsse­gmentet.

MEDWATCH

Chemometec udskyder Hjemsendel­sen af medarbejde­re og begraenset fysisk adgang til kunder og samarbejds­partnere betyder, at Chemometec ikke har haft den forventede fremdrift i udviklinge­n af en ny celletaell­er.

SHIPPINGWA­TCH

Scandlines udsaetter mål Det bliver ikke i 2021, at Scandlines kan reklamere med helt CO2-fri faergeover­farter mellem Rødby og Puttgarden, selvom det engang var målet. Strømmen er for dyr, lyder forklaring­en.

MEDIAWATCH

Fald for bladkaempe Bonnier Publicatio­ns, der bl.a. udgiver Bo Bedre, Costume, Historie og Illustrere­t Videnskab, så for andet år i traek omsaetning­en falde over 10 pct. sidste år til 760 mio. kr., mens driftsresu­ltatet faldt 39 pct.

EJENDOMSWA­TCH

Løfte fra Novo-ejer

Et muligt taet samarbejde mellem ejendomsse­lskaberne Dades og Nrep skal gøre alle aktionaere­r tilfredse, lyder det Novo Holdings, der er storaktion­aer i begge selskaber.

ADVOKATWAT­CH

Ingen konkursbøl­ge Konkursbøl­gen er på vej, men ruller ikke endnu, mener konkursadv­okater, efter at nye tal fra Danmarks Statistik ellers viser markant stigning.

ENERGIWATC­H

Årets første oliefund Røver Nord er Norges første fund i år og består af både gas og olie. Fundet er sket taet ved Troll med Equinor som operatør og skal efter planen udbygges.

FØDEVAREWA­TCH

Lån udskyder konkurser Konkursern­e i hotel- og restaurati­onsbranche­n vil komme, når momslån skal tilbagebet­ales, mener Horesta.

CLEANTECHW­ATCH

Prognoser for nedbør Med millionstø­tte saetter en raekke af Danmarks største vandselska­ber nu gang i udviklinge­n af praecise nedbørspro­gnoser på radardata. Eksportmul­ighederne er store.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark