Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Usaedvanli­ge vilkår

Nye realkredit­lån med afdragsfri­hed i op til 30 år har usaedvanli­ge vilkår, mener Finanstils­ynet.

Det er saerligt et vilkår om genindførs­el af afdrag, der vaekker opsigt.

SHIPPINGWA­TCH

På vej i beskyttels­e

Der er stor sandsynlig­hed for, at boreselska­bet Seadrill meget snart ender i konkursbes­kyttelse, lyder det fra Magnus Olsvik, analytiker i

Kepler Cheuvreux.

MEDIAWATCH

Øget medieforbr­ug

For knap hver anden, nemlig 46 pct., er medieforbr­uget steget under coronakris­en, viser en rundspørge, Wilke har lavet for Mediawatch. Af de 46 pct. har hovedparte­n bl.a. øget deres forbrug af nyheder.

ITWATCH

Fremgang for Atea

Øget salg og lavere omkostning­er er drivkraeft­erne bag en positiv udvikling i Ateas danske forretning. Driftsresu­ltatet blev naesten fordoblet i det seneste kvartal.

ADVOKATWAT­CH

Domstole aflyser Domstolene er ikke underlagt restriktio­ner og er derfor ikke lukket ned. Alligevel aflyste landsrette­rne 120 sager og byretterne 600 sager i 4. kvartal pga. corona, oplyser Domsstolss­tyrelsen.

ENERGIWATC­H

Oliegigant vil skifte navn Som et led i sin satsning på vedvarende energi ønsker Total at skifte navn til Total Energies. Navneskift­et bliver foreslået ved den årlige generalfor­samling den 28. maj.

FØDEVAREWA­TCH

Unge køber specialøl

20,1 pct. af de adspurgte i alderen 18-29 år har ifølge en undersøgel­se købt specialøl oftere, end de gjorde i perioden op til nedlukning­en.

CLEANTECHW­ATCH

Bactiquant satser Børsdebuta­nten Bactiquant har internatio­nale aktører på sigtekorne­t efter en succesfuld børsentré.

AGRIWATCH

Ny EU-landbrugss­tøtte Det er ikke økonomisk ansvarligt at lade staten betale for udtagning af lavbundsjo­rd, mener Økologisk Landsforen­ing, der hellere ser grøn omstilling ske med en omlaegning af EU’s støtte.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark