Jyllands-Posten

RUNDE FØDSELSDAG­E

-

60 ÅR

Morten Lautrup-Larsen, vicedirekt­ør og cand.polit, Humlebaek. Efter faerdiggjo­rt uddannelse som cand. polit. i 1986 indledte Morten Lautrup-Larsen karrieren i Fiskerimin­isteriet som fuldmaegti­g. I 1995 rykkede han med familien til Bruxelles og et job som fødevareat­taché ved Danmarks EU-repraesent­ation. Tilbage i Danmark i 1997 blev Morten Lautrup-Larsen ansat i Fødevaremi­nisteriet som afdelingsc­hef. Han har siden 2014 arbejdet som vicedirekt­ør i Slots- og Kulturstyr­elsen Privat bor han i Humlebaek med sinhustru Lone og er glad for samvaer med sine voksne børn og sine børnebørn.

Pia Nyring, rektor, Gentofte. Pia Nyring er født og opvokset i Maribo på Lolland, men flyttede efter gymnasieti­den til København for at laese på Københavns Universite­t, hvorfra hun blev cand. mag. i historie og idraet. I 2001 blev hun rektor på Øregård Gymnasium, og her er hun stadig. Hun er gift med Allan Nyring, og de har sammen tre voksne døtre og otte børnebørn i alderen 0-14 år.

50 ÅR

Lars Flindt Pedersen, journalist, København. Lars Flindt Pedersen er vokset op i Birkerød, og han er uddannet i journalist­ik og offentlig forvaltnin­g fra Roskilde Universite­t og har siden endt uddannelse vaeret ansat i en lang raekke private og offentlige virksomhed­er. Lars Flindt er engageret i politik og foreningsl­iv – også når det gaelder fodbold og cykling, ligesom han varetager frivilligt arbejde for både organisati­oner og enkeltpers­oner. Han bor i København med sin kone Maria Holkenfeld­t Behrendt, og sammen har de datteren Mille.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark