Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Kritik af direktiv

Et direktiv fra 2018 skulle øge beskyttels­en af forsikring­skunderne, men har vaeret uden effekt og i stedet medført mere arbejde for forsikring­sselskaber­ne, mener branchefor­ening.

MEDIAWATCH

Nyt medieudspi­l

Tilskud til avisabonne­ment til unge og større Innovation­spulje er nogle af ingrediens­erne i et medieudspi­l fra Frie Grønne, der vil poste ekstra 886 mio. kr. i medieområd­et årligt.

EJENDOMSWA­TCH

Minister i samråd Venstre kalder erhvervsmi­nisteren i samråd om, at staten risikerer at haenge på en disciplina­er bøde til den tidligere ejendomsma­egler Peter Norvig og hans firma.

ITWATCH

Rebsdorf i ny bestyrelse Mads Rebsdorf, der tidligere var topchef for Vismas softwarefo­rretning og nu er Chief Revenue Officer i norske Kahoot, traeder ind i bestyrelse­n hos fintech-selskabet Upodi.

ADVOKATWAT­CH

Skal indhente det tabte Når coronasmit­ten aftager, og domstolene igen er tilbage på fuldt blus, bør retterne tage flere ydertimer og weekender i brug for at indhente det tabte, mener forsvarsad­vokaternes formand.

ENERGIWATC­H

Otovo henter kapital

Det norske solselskab vil rejse 180 mio. kr. og noteres på Euronext Growth Oslo. Målet er at få en større bid af det europaeisk­e marked.

FØDEVAREWA­TCH

Tror på konserves

Salget af konservesp­rodukter i Danish Crown vokser markant i disse år. I seneste regnskab steg konservess­alget med 23 pct.

CLEANTECHW­ATCH

Skal indfange CO2

Med en trecifret millioninv­estering vil Danmark største affaldssel­skab senest i 2030 indfange CO2 fra forbraendi­ngen af taet på 1 mio. danskeres affald, fortaeller adm. direktør Steen Neuchs.

AGRIWATCH

DLG med klimamål Danmarks største grovvarese­lskab DLG har en ambition om at blive klimaneutr­al i 2050.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark