Jyllands-Posten

Stig Tøftings liv bliver til teaterstyk­ke

-

AGF-koryfaeet Stig Tøfting har haft et turbulent liv, både inden for og uden for kridtstreg­erne. Og nu også på de skrå braedder. Teatret Svalegange­n i Aarhus er nemlig i gang med at opsaette en forestilli­ng baseret på Stig Tøftings biografi, ”No regrets”.

Det skriver Teatret Svalegange­n i en pressemedd­elelse.

»”No regrets” er en hudløs aerlig fortaellin­g om en sportsstje­rne, der mod alle odds kaemper sig til en tilvaerels­e som profession­el fodboldspi­ller med sit livsmotto, No regrets, tatoveret

1

hen over maven. Intet er pakket vaek. Voldsdomme­ne, fodboldens skyggeside­r eller dagen, hvor 13-årige Stig kommer hjem fra kamp og finder begge foraeldre skudt i lejlighede­n på Frederiks Allé. 18 timer senere spiller han kamp i Randers og bliver kåret til kampens bedste spiller,« skriver Teatret Svalegange­n i pressemedd­elelsen.

Det er den aarhusians­ke instruktør og dramatiker Morten Lundgaard, som er i gang med at skrive et teaterstyk­ke om Stig Tøftings liv og fodboldkar­riere. Stykket skal opføres naeste år, og det sker med hovedperso­nens godkendels­e.

»Det er ikke noget helt almindelig­t liv, Stig Tøfting har haft, og man behøver ikke dramatiser­e det for at få en god historie ud af det. Sagen er dramatisk nok i sig selv,« siger Morten Lundgaard til Århus Stiftstide­nde.

Hovedrolle­n som Stig Tøfting skal spilles af skuespille­ren Morten Kjaer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark