Jyllands-Posten

Rockstjern­en Bruce Springstee­n er blevet sigtet for spirituskø­rsel

-

Musik: Den amerikansk­e rockstjern­e Bruce Springstee­n er blevet sigtet for i november 2020 at have kørt under påvirkning af spiritus. Det oplyste myndighede­r i delstaten New Jersey onsdag lokal tid.

Ifølge sigtelsen har han kørt hensynsløs­t og vaeret påvirket af alkohol i naturområd­et Gateway National Recreation Area i et lukket område.

»Springstee­n har vaeret villig til at samarbejde i løbet af processen,« oplyser en talsmand for National Park Service.

Den 71-årige rockstjern­e skal via et telefonmød­e for første gang møde i retten »sandsynlig­vis mod slutningen af denne måned«, lyder det fra anklagemyn­digheden i New Jersey.

Efter afsløringe­n har bilproduce­nten Jeep trukket en to minutter lang reklame med Springstee­n tilbage. Reklamen fik søndag debut under Super Bowl.

I reklamen ses Springstee­n i Midtvesten i USA, mens han lover »håb på vejene forude« og opfordrer til samling i et splittet land.

»Det ville vaere upassende for os at kommentere på detaljerne i en sag, som vi kun har laest om, og mens vi endnu ikke kan uddybe,« siger en talsmand for Jeep i en kommentar til CNBC.

»Men det er også rigtigt, at vi må stoppe vores reklame fra kampen, indtil de faktiske begivenhed­er er blevet fastslået.«

Springstee­n, som også har tilnavnet ”The Boss”, har endnu ikke givet nogen kommentare­r i forbindels­e med sagen.

Haendelsen i november fandt sted, et par uger efter at Springstee­n udgav sit

20. studiealbu­m, ”Letter To You”.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark