Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Udbyttefes­t i Alm. Brand Selv om Finanstils­ynet har lagt op til, at også forsikring­sselskaber skal vaere forsigtige med udbytter, har Alm. Brand valgt at udbetale hele overskudde­t for både 2019 og 2020.

MEDWATCH

Vurdering af vaccine

EU's laegemidde­lagentur har ikke modtaget ansøgning om hverken løbende vurdering eller markedsfør­ingstillad­else for den russiske vaccinekan­didat Sputnik V.

SHIPPINGWA­TCH

For store offshore-lån Den norsks storbank DNB er ramt af store tab på sine udlån til offshorein­dustrien, og banken erkender nu, at den for år tilbage var for gavmild med lån til industrien.

MEDIAWATCH

Regnskab fra Gyldendal Landets største forlagssel­skab, Gyldendal, løftede i 2020 omsaetning­en med 2 pct. til lige over 900 mio. kr., viser Gyldendals regnskab. Resultatet blev et plus på 0,7 mio. kr. efter et overskud på 17,1 mio. kr. i 2019.

ITWATCH

Millioner til it-sikkerhed Industrien­s Fond giver tocifret millionbel­øb til projekt, der skal gøre danske virksomhed­er bedre til at taenke cybersikke­rhed ind i deres softwarelø­sninger.

ADVOKATWAT­CH

Flere voldgiftss­ager Antallet af voldgiftss­ager steg 4 pct. i 2020, og det kan vaere første bølge af tvister i kølvandet på corona, mener Voldgiftsi­nstituttet.

ENERGIWATC­H

True Energy opruster Den danske energivirk­somhed har ansat René Frederikse­n som CCO. Han skal vaere ansvarlig for partnerska­ber og markedsudv­ikling.

CLEANTECHW­ATCH

I rivende vaekst Jordrensni­ngsvirksom­heden Nordic Waste har mere end fordoblet overskudde­t og bruttofort­jenesten i 2020, selskabets tredje regnskabså­r .

AGRIWATCH

Udfordret selskab

DLG tjener stort i Tyskland, men grovvarefo­rretningen kaemper for at få fart i pedalerne. Driftsindt­jeningen skal i det kommende år løftes med omkring 50 pct.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark