Jyllands-Posten

Forandring kan godt vaere til det bedre

- MORTEN STIG ANDERSEN

Det er spaendende og underholde­nde at følge med i debatten om Moesgaard Vildskov.

Jeg er storforbru­ger af skovene, både som flittig motionsløb­er, gående, badende og indimellem mtb’er.

Skoven er fantastisk, og når folk ellers opfører sig nogenlunde eksemplari­ske, er den et rigtig, rigtig dejligt sted at vaere, og det tror jeg også, den bliver med ”vilde” mig i, om det er det rigtige eller forkerte at lave en lille smule om på forholdene. Eller i det mindste undersøge, om det er det, der skal til.

Heldigvis tror jeg på, at et bredt forlig (da de borgerlige rettede ind igen) i samråd med eksperter sørger for, at det bliver gjort ordentligt. Vi så det med Kongelunde­n/ stadion, hvor man først (måske) ville bebygge det meste af den skønne natur der. Det lader til også at ende i en god løsning (når nu man partout vil have stadion til at ligge der), naturligvi­s hjulpet godt på vej af Salling Fondene og Lind Invest.

Jeg vil hverken tale for eller imod Moesgaard Vildskov, for dertil har jeg ikke hørt nok. Men man skal også nogle gange kunne tåle nytaenknin­g og nye tiltag. Ret ofte – og for det meste – bliver det faktisk til det bedre. I vores lokalområd­e havde vi ved Vilhelmsbo­rg i 2015 en vejbro op til en anlagt sø, der kollapsede, og langt de fleste var her fortalere for, at man genetabler­ede tingene, som de var. Men det endte med den fineste løsning. Giber Å blev reetablere­t, og vi fik nye, flotte stier og flot natur. Så forandring kan godt vaere til det bedre.

Jeg glaeder mig i hvert fald til at se, hvad Kongelunde­n og Marselisbo­rgskovene udvikler sig til.

Det kunne jo vaere, det blev til det bedre!

Agernvej 109, Beder

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark