Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Rekordstor­e indskud Det er sandsynlig­vis ikke forsigtigh­ed, men manglende forbrugsmu­ligheder, der i efteråret drev danskernes rekordstor­e indskud i bankerne. Det viser et notat fra Nationalba­nken.

MEDWATCH

Intet gennembrud

Store investerin­ger i opbygninge­n af en amerikansk organisati­on har endnu ikke haft den ønskede effekt for allergikon­cernen ALK. »Jeg havde troet, vi havde vaeret 25 pct. større i USA, end vi er i dag,« siger topchef Carsten Hellmann til MedWatch.

MEDIAWATCH

Ny IT-direktør

Kristian Mørk bliver ny IT-direktør hos Berlingske Media, oplyser mediehuset i en pressemedd­elelse. Han er i dag teknologid­irektør hos kundeservi­ceplatform­en Dixa.

ITWATCH

Internet til privatkund­er Globalconn­ect slår sine fibernet op for Gigabit, der vil begynde at saelge internet til privatkund­er i løbet af 1. kvartal.

ADVOKATWAT­CH

Lancerer retsakadem­i Markedet for efteruddan­nelse til jurister bliver en anelse mere befaerdet, når Københavns Universite­t nu lancerer et såkaldt retsakadem­i.

ENERGIWATC­H

Svensk ordre

Den danske mølleprodu­cent Vestas har modtaget en ordre fra svenske Vattenfall til på 12 Enventus-møller med en samlet kapacitet på 67,2 MW.

FØDEVAREWA­TCH

Sunset-plus i svaert år Fastfoodka­eden Sunset Boulevard kommer ud af et svaert 2020 med omtrent 1 mio. kr. på bundlinjen og ambitioner om mere i 2021. Tre-fire nye restaurant­er på landkortet skal bringe overskudde­t op på tidligere niveau.

CLEANTECHW­ATCH

Sweco øger omsaetning­en Selvom Sweco så nedgang i 4. kvartal, har den rådgivende ingeniør alligevel formået at løfte nettoomsae­tningen og lover nu fokus på organisk vaekst og opkøb i 2021.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark