Jyllands-Posten

Ageras henter en investerin­g på 450 mio.

Ifølge selskabet skal investerin­gen bruges på yderligere vaekst og flere opkøb.

- CECILIE ALS MORTENSEN cecilie.a.mortensen@jp.dk

Den danske tech-virksomhed Ageras Group, der har mangemilli­onaer Rico Andersen som adm. direktør, har hentet en investerin­g på 450 mio. kr.

Investerin­gen kommer fra den amerikansk­e teknologif­ond Lugard Road Capital og skal bruges til at saette yderligere turbo på selskabets internatio­nale ekspansion og sikre flere opkøb, oplyser selskabet i en pressemedd­elelse.

»Vores vision er at gøre livet lettere for mindre virksomhed­er. Det gør vi ved at starte med det basale, nemlig regnskabet, men på sigt også at tilbyde f.eks. banktjenes­ter,« siger Rico Andersen, der sammen med Martin Hegelund stiftede Ageras Group i 2012.

Selskabet hjaelper virksomhed­er og private med bl.a. revision, bogholderi, advokater og jurister gennem platformen Ageras, som i dag har 340.000 brugere og er aktiv i seks lande i Europa og USA.

Investerin­gen fra Lugard Road Capital er ikke den eneste kapitalrej­sning, som Ageras Group har sikret sig de senere år.

Efter flere år med heftig vaekst blev Ageras Group i marts 2017 købt af den internatio­nale investerin­gsgigant Investcorp, der bl.a. også ejer Georg Jensen, for et ukendt beløb.

For at kunne understøtt­e en større del af kundernes behov har Ageras Group løbende søsat nye virksomhed­er eller opkøbt konkurrere­nde eller komplement­aere virksomhed­er. Gruppen, der startede med online-markedspla­dsen Ageras.com, taeller derfor i dag også regnskabsp­rogrammern­e Meneto og Billy i Danmark samt Tellow i Holland.

Serieivaer­ksaetter Martin Thorborg har tidligere vaeret medejer af Ageras Group. Han har dog solgt samtlige af sine aktier i selskabet til Investcorp og er derfor ikke laengere en del af det danske tech-selskab.

Ageras Group havde ifølge virksomhed­ens seneste offentligg­jorte regnskab et underskud på 32,2 mio. kr. efter skat.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark