Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Nye øjne på Danske Bank Danske Bank er blevet påbudt af Finanstils­ynet at have sagkyndige til at følge banken i et halvt år, hvor banken implemente­rer den såkaldte Financial Crime Plan fra den 25. maj sidste år.

MEDWATCH

Digirehab satser

To nye prominente navne i bestyrelse­n i det danske rehab- og healthtech­selskab Digirehab skal vaere med til at indtage nabolanden­e.

MEDIAWATCH

Vil ikke opgive Facebook Medieordfø­rere fra S, EL og SF mener ikke, at der er modsaetnin­gsforhold mellem at kritisere Facebooks dominerend­e stilling i samfundet og samtidig bruge platformen som kanal for politiske budskaber.

EJENDOMSWA­TCH

Entreprenø­rchef går Personlig kurspleje af selskabets aktier betyder, at den svenske entreprenø­rkoncern Sernekes topchef og grundlaegg­er stopper øjeblikkel­igt.

ITWATCH

SAP-hus laver opkøb SAP-huset Bitpeople, der tidligere gik under navnet Boyum IT, har opkøbt det norske selskab Adiles.

ADVOKATWAT­CH

Statens indkøb granskes Kammeradvo­katordning­en bliver i øjeblikket vurderet af Finansmini­steriet, efter at finansmini­steren har varslet et gennemsyn af statens indkøb af juridiske ydelser. Afklaringe­n bliver dog mindst et år forsinket.

ENERGIWATC­H

Bekymring for geotermi To danske geotermise­lskaber frygter, at Forsynings­ministerie­ts task force kan give geotermi dødsstødet, hvis arbejdet går for langsomt.

CLEANTECHW­ATCH

Fremgang for Topsøe Stigende efterspørg­sel på kemi- og katalyseko­ncernens teknologie­r har bidraget til at haeve Haldor Topsøes omsaetning med 5 pct.

AGRIWATCH

Penge i kobøvser

At reducere køers metanudled­ning bliver et milliardma­rked om 10 år. Det forudser hollandske DSM, der står bag et laenge ventet tilsaetnin­gsstof, som er klar til lancering i det kommende år.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark