Jyllands-Posten

Massiv interesse for teater om Tøfting

-

Fodboldspi­lleren Stig Tøfting har ikke bare kunnet saelge billetter på stadion, men i den grad også på teatret.

Det har Teatret Svalegange­n maerket. For to uger siden fortalte teatret, at det sammen med instruktør­en Morten Lundgaard ville dramatiser­e Stig Tøftings selvbiogra­fi, og siden har interessen vaeret så massiv, både fra medier og publikum, at teatret har forlaenget spilleperi­oden med to uger, så ”No Regrets” nu spiller fra den 26. marts til den 30. april.

»Vi er enormt stolte over,

1

at vi har fået lov til at fortaelle Stigs historie og gøre den til teater. Det varmer med den store omtale, og at publikum også taender på idéen. Det bekraefter mig i, at Stigs historie er vigtig og staerk,« siger Per Smedegaard, direktør og kunstneris­k chef på teatret.

Også hovedperso­nen selv er glad og stolt.

»Superfedt med den store opbakning, og at folk tager så godt imod idéen. Jeg glaeder mig til at se ”No Regrets” på de skrå braedder,« siger han, der tidligere har udtalt, at det betyder meget for ham, at stykket bliver sat op i netop Aarhus:

»Det er min hjemby, og den har vaeret ramme om mange af de bedste oplevelser i mit liv, sportsligt og privat. Forhåbentl­ig vil teaterfore­stillingen også appellere til det publikum, som måske kommer mere på stadion end i teatret.«

Forestilli­ngen beskrives som en hudløst aerlig fortaellin­g om en fodboldspi­ller, der mod alle odds kaemper sig til en tilvaerels­e som profession­el og har sit livsmotto, ”No regrets”, tatoveret på maven.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark