Jyllands-Posten

Maeglere forventer travl påske

I Home og EDC har man haft en travl marts, og begge steder venter man, at det også bliver en travl påske.

- ALEXANDER BITSCH alexander.bitsch@finans.dk

Boligmarke­det er buldret igennem marts, og meget tyder på, at der også vil vaere tryk på kedlerne hen over påsken, hvor handlen med sommerhuse normalt for alvor bliver skudt i gang.

Sådan lyder det fra ejendomsma­eglerkaede­rne Home og EDC.

»Vores forventnin­g er, at trenden med en arbejdsuge på 70 til 80 timer fortsaette­r ind i påsken,« siger Jan Nordmann, der er kommunikat­ionschef i EDC, der er landets største ejendomsma­eglerkaede.

På nuvaerende tidspunkt tegner det til, at marts vil blive den bedste måned nogensinde rent salgsmaess­igt i EDC’s historie.

»Vi kommer til at overgå den hidtidige rekord – som vi har haft et par stykker af det seneste år,« siger Jan Nordmann.

Salget i marts har i EDC indtil nu ligget 87 pct. over samme periode i fjor, og siden årsskiftet er salget 55 pct. over niveauet fra sidste år.

»Normalt er vores bedste måneder i maj og juli, men nu får vi en rekord i marts. Der er intet, der er normalt. Det er på alle dele af markedet, at der er en voldsom aktivitet,« siger Jan Nordmann.

I ejendomsma­eglerkaede­n Home venter man også, at der bliver travlt i påsken.

Ligesom der har vaeret i hele marts. Hvis man f.eks. ser på antallet af fremvisnin­ger i Home, så ligger det 66 pct. over niveauet for hele marts 2020. Salget ligger 74 pct. over niveauet fra samme måned sidste år. Dermed ender marts 2021 som en af de bedste måneder nogensinde i Homes historie. En af de Home-maeglere, som har maerket fremgangen, er Charlotte Lynggaard, som er indehaver af fire butikker i Trekantsom­rådet.

»Jeg tror faktisk aldrig, at jeg har haft et større salg,« lyder det på jysk fra Charlotte Lynggaard, der er overrasket over, at den stigende aktivitet, som hun oplevede i 2020, er fortsat ind i det nye år.

 ??  ?? Allerede før påske er der godt gang i sommerhusm­arkedet, og maeglerne i EDC og Home har haft en travl marts.
Foto: Ernst van Norde
Allerede før påske er der godt gang i sommerhusm­arkedet, og maeglerne i EDC og Home har haft en travl marts. Foto: Ernst van Norde

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark