Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Flere klager

Endnu flere danske forbrugere valgte sidste år at klage over banken, viser tal fra det Finansiell­e Ankenaevn.

MEDWATCH

Rygstød til Genmab Horizon Therapeuti­cs, der sidder på rettighede­rne til Genmab-midlet Tepezza, har fået godkendt en ny og større produktion, som skal føre til et større salg.

SHIPPINGWA­TCH

Køber nye skibe

Celsius Shipping køber to nye MR-tankskibe, der er ved at blive bygget i Kina, bekraefter formand Jeppe Jensen over for ShippingWa­tch.

MEDIAWATCH

Flere dropper aprilsnar TV 2 Nyhederne har som DR, Jyllands-Posten, Børsen, Avisen Danmark og B.T. lagt aprilsnarr­en på hylden i år.

EJENDOMSWA­TCH

PFA køber op i Valby Pensionsse­lskabet PFA er ved at købe en boligejend­om i Valby for små 200 mio. kr. Lejerne har indtil den 8. juni til at matche tilbuddet.

ITWATCH

Skifter navn Konsulenth­uset Itelligenc­e, som er en del af NTT Data-koncernen, skifter navn til NTT Data Business Solutions.

ADVOKATWAT­CH

Ramt af corona

Corona spaendte ben for Dahls vaekstambi­tioner sidste år, viser et nyt regnskabet. Men advokatfir­maet satser på at indhente det tabte frem mod 2025.

ENERGIWATC­H

Spansk vindmølleo­rdre Det spanske olieselska­b Repsol har bestilt vindmøller med en kapacitet på 120 MW fra Siemens Gamesa til tre spanske vindparker.

FØDEVAREWA­TCH

Tør kun satse kortsigtet Morten Kragh Hedegaard, ny direktør hos Halifax Burgers, laegger ikke skjul på, at det er en udfordrend­e tid at overtage roret i burgerkaed­en på.

CLEANTECHW­ATCH

Moe varsler flere opkøb Moe varsler flere opkøb i den danske rådgivers planer om at vokse sig større på hele det nordiske marked, fortaeller adm. direktør Christian Listov-Saaby.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark