Jyllands-Posten

Tør øjnene, og tag en halalkiks, Elvir Abaz

-

Det er altid ynkeligt at se, når en gerningsma­nd prøver at fremstille sig selv som offer. Og at det sker med jaevne mellemrum, gør det ikke mindre ynkeligt at se på.

Således klynker den bosniske politibetj­ent Elvir Abaz i JP forleden over, at jeg har skrevet om ham på min Facebook-vaeg. Han glemmer lige at skrive, at det var ham, der helt uden grund valgte at skrive om mig først. På sin egen vaeg skrev han, at jeg legitimere­de fremmedhad, tilhørte den »ekstremist­iske højrefløj«, ligesom han flere gange har kaldt mig og andre for »praemieper­ker«.

Samme tur har flere af mine kollegaer i Folketinge­t fået af Elvir, der isaer ynder at komme med sexistiske og svinske kommentare­r om mine kvindelige kollegaer. At Elvir Abaz mener, det er rimeligt, at han som politimand sidder og kommer med injurier mod folkevalgt­e, hvor flere af os lever med trusler dagligt, er mig fuldstaend­ig ubegribeli­gt. Elvir Abaz skriver endvidere, at jeg har kontaktet hans arbejdsgiv­er for at laegge pres på ham. Jeg vidste ikke, man måtte lyve så meget som betjent, for jeg har aldrig nogensinde kontaktet hans chefer. Men jeg står 100 pct. ved, at min tillid til Fyns Politi, hvor Elvir Abaz er ansat, ligger på et meget lille sted med hans opførsel. Hvordan skulle jeg kunne henvende mig til dem med f.eks. en trusselssa­g, hvori der indgår fortrolige oplysninge­r, som kan havne i haenderne hos en så vanvittig betjent som Elvir Abaz, der ikke er sin opgave voksen og ikke kan finde ud af at agere som neutral politibetj­ent? Så tag en halalkiks, Elvir Abaz, stop med at lyve, og lad vaere med at komme med injurier mod folk, du ikke kan lide. Det skader tilliden til det danske politi og til alle dine gode kollegaer, der i modsaetnin­g til dig godt kan finde ud af at opføre sig vaerdigt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark