Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Frivaerdi til vejrs Danskernes frivaerdi runder nu 2.000 mia. kr., og i gennemsnit er frivaerdie­n steget 80.000 kr. i 2020 – størst i hovedstade­n. Det vil saette sig i forbruget, vurderer forbrugerø­konom.

MEDWATCH

Medicoprof­il til Qlife

Den erfarne medicoprof­il Mette-Marie Harild, der tidligere har vaeret chef for en raekke europaeisk­e markeder i medicovirk­somheden Medtronic, har kurs mod en plads i bestyrelse­n hos Qlife.

SHIPPINGWA­TCH

NTG har lukket dattersels­kaber Transportk­oncernen NTG jagter vaekst på søen, men måtte i 2020 se forretning­sbenet skrumpe, mens tabsgivend­e dattersels­kaber blev lukket. »Det har vaeret et nødvendigt onde at skaere til,« siger topchef Michael Larsen.

MEDIAWATCH

DR skal stramme ballerne for at nå mål

Det voksende udbud af streamingi­ndhold betyder, at DR skal laegge sig i selen for at nå 2023-mål på digital raekkevidd­e, siger direktør for DR Økonomi, Teknologi og Medieprodu­ktion, Mads Diness Jensen.

EJENDOMSWA­TCH

Ny nordisk ejendomska­empe

De svenske ejendomsse­lskaber Corem og Klövern kan stå foran en fusion. Det vil skabe en nordisk storinvest­or med ejendomme for ca. 52 mia. kr.

ITWATCH

Indgår partnerska­b Danske Cardley indgår et strategisk samarbejde med det globale fintechsel­skab FIS Global. Sammen vil de levere skalérbare white label-løsninger til banker og kortudsted­ere på det europaeisk­e marked.

ADVOKATWAT­CH

Mange sager om kraenkelse­r

Antallet af sager om seksuelle kraenkelse­r i den britiske advokatbra­nche er vokset betydeligt i kølvandet på metoo-bevaegelse­n, viser tal fra det britiske advokattil­syn.

ENERGIWATC­H

Bidens havvind-skub

De amerikansk­e myndighede­r påbegynder processen for miljøvurde­ring af Ørsteds 1,1 GW store Ocean Wind i New Jersey.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark