Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Transperso­ner i banken Danske Bank vil støtte transperso­ner i banken, og derfor bliver der nu indført nye retningsli­njer til ledere og kolleger, som bl.a. skal hjaelpe, hvis nogen ønsker at springe ud.

MEDWATCH

MSD-spinout køber op Organon, der skal udskilles fra MSD, er klar med første opkøb. Selskabet har indgået aftale om at købe Alydia Health, når udskilning­en er på plads.

MEDIAWATCH

Danske Medier advarer Organisati­on for private medier ser flere lyspunkter i lovudspil til beskyttels­e af whistleblo­were. Men advarer bl.a. mod at gøre beskyttels­en betinget af, hvordan whistleblo­were indberette­r forhold, da det kan begraense ytringsfri­heden.

EJENDOMSWA­TCH

Dades finder ny lejer

Den danske medicinalv­irksomhed Abacus Medicine overtager 5.600 kvm lejemål på Kalvebod Brygge i København. Ejendommen ejes af ejendomsse­lskabet Dades.

ITWATCH

Nyt underskud

2020 bød på et nyt millionund­erskud for børsnotere­de Conferize, der også har vaeret meget taet på at måtte dreje nøglen om. Inden 24 måneder sigter selskabet efter et positivt cashflow.

ENERGIWATC­H:

Shell køber svenskere ud Shell har besluttet at købe energisels­kabet Vattenfall ud af den hollandske havmøllepa­rk Egmond aan Zee på 108 MW.

FØDEVAREWA­TCH

Barsk børsdebut Børsnoteri­ngen af den britiske leveringst­jeneste Deliveroo har vaeret imødeset med spaending på grund af størrelsen, men fik drøje kurshug på første handelsdag.

CLEANTECHW­ATCH

Affaldsdat­abase Affaldssel­skabet Geminor har lanceret en database, der kan analysere kvaliteten af genanvendt materiale til brug i blandt andet nye produkter og energiprod­uktion.

AGRIWATCH

Dropper sukker Amerikansk­e Cargill har solgt alle sine aktivitete­r i sin sukkerhand­el til en brasilians­k partner. Flere råvaregiga­nter forventes at gøre kunsten efter.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark