Jyllands-Posten

Better Collective øger i Sverige med nyt opkøb

-

Den danske sportsbett­ingmediegr­uppe Better Collective har købt yderligere op i Sverige. Gruppen har overtaget det svenske sportsbett­ing-medie Rekatochkl­art.com for 28 mio. kr. Selskabet rykkede for alvor ind i Sverige, da det købte et netvaerk af svenske sportsbett­ing-medieplatf­orme for ca. 223 mio. kr. i 2018.

Rekatochkl­art.com omsaetter for ca. 9 mio. kr. og havde et driftsover­skud (ebita) i sidste år på 6,7 mio. kr.

»I et år med store internatio­nale sportsbegi­venheder som Euro2021, De Olympiske Lege og ishockey-verdensmes­terskabet 2021 bliver vi med Rekatochkl­art.com i stand til at nå ud til endnu flere sportsfans i det svenske marked,« siger Jesper Søgaard, medstifter og direktør i Better Collective.

Better Collective konsolider­er Rekatochkl­art.com ind i dets koncernreg­nskab med det samme, og Rekatochkl­art.com skal fremover drives af Better Collective­s svenske afdeling.

Better Collective har hovedkonto­r i København og udvikler onlineplat­forme, der forbinder onlinespil­lere med spiludbyde­re globalt.

Bag Better Collective står de to gymnasieve­nner Jesper Søgaard og Christian Dam Kirk Rasmussen. De fik idéen til forretning­en i 2004, og selskabet blev noteret i 2018 på den svenske børs. I dag beskaeftig­er Better Collective flere end 450 ansatte og havde i 2020 en omsaetning på ca. 680 mio. kr.

 ??  ?? CEO Jesper Søgaard (th.) og COO Christian Kirk Rasmussen.
CEO Jesper Søgaard (th.) og COO Christian Kirk Rasmussen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark