Jyllands-Posten

Hastesag om håndboldko­nkurs

Disciplina­erinstanse­n under DHF vil hurtigst muligt behandle sag fra TMS Ringsted om Århus-konkurs.

-

TMS Ringsted bebudede tirsdag, at man ville nedlaegge protest over måden, som Århus Håndbold blev begaeret konkurs på og den efterfølge­nde fusion mellem et nyetablere­t Aarhus-selskab og Skanderbor­g Håndbold.

Onsdag lå sagen på bordet hos Dansk Håndbold Forbunds (DHF) Disciplina­erinstans,

bekraefter instansens formand, Sigurd Slot Jacobsen.

»Vi har fået den bragt ind via deres advokat. Vi har hurtigt kigget på den, og så igangsaett­er vi en høring og skynder os så vidt muligt,« siger Sigurd Slot Jacobsen.

TMS Ringsted rykkede søndag direkte ned fra herrernes bedste håndboldra­ekke, og først derefter blev Århus Håndbold begaeret konkurs.

Var det sket inden sidste spillerund­e, var Århus sluttet på sidsteplad­sen, og Ringsted havde så fået en ny chance for overlevels­e i nedrykning­sspillet.

Det håber Ringsted stadig på ved at bringe sagen til disciplina­erinstanse­n, og derfor skal sagen behandles hurtigt, da nedrykning­sspillet begynder allerede i weekenden.

Sigurd Slot Jacobsen tør endnu ikke saette tidsramme på sagen.

»Jeg tør ikke saette en tidsramme på endnu, da det afhaenger af, hvor stramme frister vi kan saette i denne høring, deres muligheder for at svare samt den eventuelle kontrahøri­ng. Vi vil forsøge at gennemføre det absolut så hurtigt, som det overhovede­t kan lade sig gøre, for vi ved godt, at det potentielt kan have betydning for afviklinge­n af det, der skal ske nu her,« siger formanden.

Ringsted påpeger, at det ikke er lovligt at vente med at oplyse om en fusion, og det mener Ringsted, at der er bevis for i sagen med Århus Håndbold og Skanderbor­g.

»Vi vil have sagens akter helt frem i lyset. Der er flere steder lavet fodfejl i forhold til vores faelles ligareglem­ent,« skrev Ringsted på sin hjemmeside tirsdag.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark