Jyllands-Posten

Totalkredi­t har fået ny direktør

Pernille Sindby afløser Camilla Holm på posten som adm. direktør i Totalkredi­t.

- ALEXANDER BITSCH alexander.bitsch@finans.dk

Totalkredi­t har fundet sin nye adm. direktør. Valget er faldet på Pernille Sindby, der fremover kommer til at stå i spidsen for det Nykreditej­ede realkredit­institut. Pernille Sindby afløser Camilla Holm, der skifter til en stilling som koncerndir­ektør i pensionsse­lskabet PFA.

Pernille Sindby har vaeret i Nykredit-koncernen siden 2003, og hun kommer fra en stilling som leder af risk & conduct/compliance, hvor hun har vaeret ansvarlig for risiko i alle dele af Nykreditko­ncernen.

»Jeg er glad for og stolt over, at vi kan besaette tunge poster med staerke, interne profiler, der kender huset ind og ud. Pernille har fra forskellig­e vinkler arbejdet med realkredit i 18 år – ofte sammen med vores partnere i Totalkredi­t. Hun er den helt rigtige til at videreføre og udvikle det gode samarbejde, der de seneste år har skabt flot kundetilga­ng og udlånsvaek­st i hele landet,« udtaler Michael Rasmussen, der er koncernche­f i Nykredit og bestyrelse­sformand i Totalkredi­t.

Med udnaevnels­en af Pernille Sindby som adm. direktør i Totalkredi­t har man i Nykredit valgt at splitte hendes tidligere rolle op i to. Det betyder, at Morten Lisberg bliver leder af risk & conduct. Compliance vil fremover blive ledet af Annelise Warrer. De to har vaeret i Nykredit siden 2005 og 2004.

»Morten og Annelise kender Nykredits maskinrum som få. Morten har indsigten og erfaringen til at saette sig i spidsen for vores arbejde med risiko og ansvarlig forretning­spraksis, og med Annelise ved roret er vores compliance-arbejde fortsat i trygge haender. Begge områder er helt centrale for en foreningse­jet og samfundsan­svarlig finansiel virksomhed, der samtidig er landets største udlåner,« lyder det fra Michael Rasmussen.

 ??  ?? Pernille Sindby bliver ny adm. direktør i Totalkredi­t. Foto: PR
Pernille Sindby bliver ny adm. direktør i Totalkredi­t. Foto: PR

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark