Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Ny risikodire­ktør Forsikring­sselskabet Alm. Brand har vaeret på rov hos Codan, hvor man har hentet Pia Olivarius som ny risiko- og compliance­direktør til en netop opgraderet afdeling.

MEDIAWATCH

Bogsalg i vaekst

Danske forlags salg steg med 5,6 pct. på tvaers af alle genrer og formater i 2020, viser forlagenes årsstatist­ik.

EJENDOMSWA­TCH

Tysk maegler rykker ind Den tyske erhvervsma­eglerkaede Robert C. Spies åbner nordisk kontor i København. Et stabilt marked og høj etik fremhaeves som årsager.

ITWATCH

Lander underskud

Det fynske softwarehu­s Digizuite, der vil på fondsbørse­n, ender i endnu et betydeligt minus i seneste årsregnska­b. Således øges underskudd­et med 1 mio. kr. og ender i et minus på 12,7 mio. kr.

ADVOKATWAT­CH

Fastholder strategi

Der er ikke grund til at rokke båden, selv om konkurrenc­en er taget til i løbet af de seneste år, lyder det fra bestyrelse­sformand i Clemens.

ENERGIWATC­H

Store servicekon­trakter Det norske olieselska­b Equinor har tildelt rammeaftal­er på service af elektrisk udstyr til en vaerdi af ca. 3,3 mia. kr. til Siemens Energy og ABB.

FØDEVAREWA­TCH

Løft til madhus

Selv om omsaetning­en er dalet med 2 pct. til 320 mio. kr. i det Polariseje­de Det Danske Madhus, der leverer 95.000 ugentlige retter til visiterede aeldre, kommer man igen i 2020 ud med et stort overskud på 46,8 mio. kr.

CLEANTECHW­ATCH

Ny direktør

Lundberg Tech, der fremstille­r granulator­er og andre affaldsbeh­andlingslø­sninger, forfremmer finansdire­ktør Ulrik Thestrup Hansen til ny adm. direktør.

AGRIWATCH

Banker dropper slagteri Danske Bank har på grund af skovrydnin­g i Brasilien smidt kødkoncern­en JBS på sin eksklusion­sliste. Tre andre banker har også solgt sine investerin­ger i selskabet, mens Nykredit har holdt på sin position.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark