Jyllands-Posten

Kapitalfon­d køber ungt medieburea­u

-

Det danske medieburea­u Obsidian Group er blevet solgt til kapitalfon­den Capidea efter kun fem års levetid. Bureauet arbejder med digital markedsfør­ing og har bl.a. hjulpet smykkefirm­aet Pilgrim, spilproduc­enten IO Interactiv­e og luksusmaer­ket Georg Jensen Damask.

De 80 medarbejde­re er fordelt på kontorer i København, Aarhus og Odense samt Banja Luka i Serbien.

At det er endt med et salg til en kapitalfon­d fremfor en fusion med en større konkurrent i samme branche, skyldes, at bureauet vil bevare sin selvstaend­ighed.

»Vi er ikke interesser­et i at tilpasse os en anden organisati­on, og derfor var en kapitalfon­d det rigtige valg for os,« siger partner Emil Reinholdt i en meddelelse.

Obsidian Group blev stiftet i 2016 og har lavet overskud alle år. Forretning­en består af de to selskaber Obsidian Digital A/S og Obsidian Media ApS. I 2020 gav de et samlet overskud på knap 12 mio. kr.

Capidea overtager 51 pct. af aktierne i gruppen, mens den nuvaerende partnerkre­ds fortsaette­r som medejere. Foruden Emil Reinholdt består kredsen af Jacob Eldon, Sasa Kovacevic, Halfdan Timm og Emil Børsting.

Jeg ved i al beskedenhe­d en smule om vacciner. CARSTEN HELLMANN, ADM. DIREKTØR I ALK, VURDERER, AT DEN GLOBALE MEDICINALI­NDUSTRI HAR RIGELIGT MED PRODUKTION­SKAPACITET, SÅ SNART VI KOMMER FORBI DET FØRSTE ÅR MED CORONA. TIL FINANS

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark