Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

SHIPPINGWA­TCH

Logistikfi­rma køber op Det danske logistikse­lskab Scan Global Logistics har vaeret på opkøb og overtager en spansk speditør med 43 år på bagen. Det er det familieeje­de selskab Grupo Contenosa, der bliver slået sammen med Scan Globals spanske afdeling.

MEDIAWATCH

I laere hos Facebook

Det Nordjyske Mediehus, Bydelsavis­erne og L-Mediehus er blandt de i alt 16 deltagere i den nordiske etape af Facebooks Accelerato­r-program, hvor lokale og regionale medier udtages til et digitalt omstilling­sprogram med workshops og traeningsm­oduler og med muligheden for at modtage et tilskud på omkring 313.000 kr.

EJENDOMSWA­TCH

AG Gruppen i rekord Projektudv­ikleren AG Gruppen lander et resultat før skat på 136 mio. kr. i 2020, hvilket er det bedste i firmaets 35-års historie. Det skyldes frasalg, idet resultatet af den primaere drift er faldet med 70 pct.

ITWATCH

IT Relation udvider

IT Relation Group har købt Copenhagen Software. Selskabet har fokus på digital forretning­sudvikling.

ADVOKATWAT­CH

Satser på fremgang Advokatfir­maet Skau Reipurth & Partnere saetter naesen op efter vaekst, efter bruttofort­jenesten i 2020 faldt til 54,3 mio. kr. mod 55,6 mio. kr. i 2019.

ENERGIWATC­H

Vind-startup solgt Britiske Bridges Fund Management har købt den danske startup Wind Power Lab, som nu fusioneres ind i giganten GEV Wind Power.

FØDEVAREWA­TCH

Kritik rammer salg

Sager om kritisable forhold hos onlinesupe­rmarkedet har fået kunderne til at flygte mod Coop og Salling Group. Tilstrømni­ngen af bestilling­er blev kun bremset af egne begraensni­nger, siger informatio­nsdirektør.

CLEANTECHW­ATCH

Giganter fusionerer

De to franske forsynings­virksomhed­er Suez og Veolia er efter laengere tids forhandlin­ger og stor tumult blevet enige om at fusionere.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark