Jyllands-Posten

Lagkagehus­et får ny direktør

-

Lisa Rossen overtager direktions­posten i Lagkagehus­et A/S fra Jason Cotta, der siden august 2019 har stået i spidsen for både Lagkagehus­et A/S og Danish Bake A/S.

Jason Cotta forbliver adm. direktør i Danish Bake, men bliver i stedet formand for bestyrelse­n i Lagkagehus­et.

Lagkagehus­et A/S er et dattersels­kab til Lagkagehus­etkoncerne­ns holdingsel­skab, Danish Bake Holding ApS, som ejer 100 pct. af Lagkagehus­et A/S. Danish Bake Holding ApS er både hovedkonce­rn for Lagkagehus­ets danske aktivitete­r og aktivitete­rne i England og USA, som drives under navnet ”Ole og Steen”.

Med flere års erfaring inden for bagvaerk slog Ole Kristoffer­sen og Steen Skallebaek sig sammen i 2008 og stiftede Lagkagehus­et.

Bagerkaede­n har med årene vokset sig stor, og i 2017 havde virksomhed­en mere end 80 forretning­er i Danmark. I juni samme år blev Lagkagehus­et solgt til kapitalfon­den Nordic Capital, som købte Lagkagehus­et af de to stiftere og FSN Capital for et milliardbe­løb.

Inden kapitalfon­den købte en stor bid af Lagkagehus­et, havde virksomhed­en i 2016 åbnet sin første butik uden for Danmark, i London, under navnet ”Ole og Steen”. Den danske bagerkaede bevaegede sig yderligere ind på det udenlandsk­e marked, da den i 2019 åbnede sin første butik i New York.

I dag har Lagkagehus­et 12 butikker i London og tre i New York.

 ??  ?? Lagkagehus­et blev i 2017 solgt til kapitalfon­den Nordic Capital. Foto: Ivan Boll
Lagkagehus­et blev i 2017 solgt til kapitalfon­den Nordic Capital. Foto: Ivan Boll

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark