Jyllands-Posten

Prominente investorer skyder friske millioner i

Paperflow, der tidligere gik under navnet Bilagscan, har flere prominente investorer i ejerkredse­n. Nu har investorer­ne tilført millioner i jagten på yderligere vaekst.

- MICK KRISTENSEN mick.kristensen@jp.dk

Bilagsfirm­aet Paperflow, der tidligere hed Bilagscan, vil nu saette fart i forretning­en og gøre sig selv så laekker, at firmaet en dag kan saelges videre.

Derfor har ejerkredse­n skudt knap 9 mio. kr. ind i Paperflow. Pengene kommer primaert fra Saxo Bank-milliardae­ren

Lars Seier Christense­n, it-velhaveren Preben Damgaard og et selskab, hvor Joachim Harding Spangsberg – nevø til flødebolle­millionaer­en Michael Spangsberg – er involveret.

Klar til det naeste niveau

Lars Seier fortaeller i en mail, at han har øget sin investerin­g i Paperflow, fordi han har en stor tro på projektet.

Med de nye penge i ryggen skal Paperflow nu løftes vaek fra ivaerksaet­terstadiet. Det fortaeller Jesper Hendriksen, der begyndte som adm. direktør i Paperflow i september 2020.

»Jeg blev hentet ind til en klar opgave om at tage virksomhed­en videre. Nu har jeg sammen med resten af de ansatte bygget fundamente­t til at skalere virksomhed­en, og det skal vi bruge penge til. Det har ejerne kvitteret for med denne kapitalfor­højelse,« siger han.

Egne folk i bestyrelse­n

Både Lars Seier og Preben Damgaard har i forbindels­e med kapitalfor­højelsen fået indsat egne folk i Paperflows bestyrelse, hvilket ifølge Jesper Hendriksen er et tegn på, at de prominente investorer nu vil hjaelpe yderligere og styrke ledelsen.

Konkret skal den nye kapital i Paperflow bruges på at ansaette flere medarbejde­re og forbedre produktet, som blev lanceret i 2017.

Kort forklaret er produktet et cloud-baseret system, der ved hjaelp af kunstig intelligen­s scanner og håndterer bilag som kvittering­er eller fakturaer, så den manuelle bogføring gøres automatisk.

»Vi er vokset trods coronakris­en, men vi har stadig en udfordring i at forklare po

inflation. Coronaeffe­kten på dagligvare­markedet har dog vaeret begraenset. Det er faktisk, som om der er taget lidt luft ud af markedet det seneste halve år. Måske er polsk økonomi hårdere ramt af covid-19 end den danske. Der er dog fortsat vaekst i markedet, men det er ikke så prangende som før. Uanset hvad har vi store forventnin­ger til vores udvikling med mange flere butikker,« understreg­er Michael Løve.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark