Jyllands-Posten

Ung ivaerksaet­tervirksom­hed

-

tentielle kunder, hvad vores teknologi kan. Folk er lidt bange for kunstig intelligen­s, så nu skal vi laegge et mere markant tryk på vores markedsfør­ing og kommunikat­ion,« siger Jesper Hendriksen.

Stifter på vej mod exit

Stifteren af Paperflow, den kendte ivaerksaet­ter Werner Valeur, som tidligere gik under navnet Toke Kruse, har løbende solgt ud af sine anparter i bilagsfirm­aet. Nu er han ikke laengere største anpartshav­er af Paperflow og ejer under en fjerdedel af selskabet.

»Det er helt efter planen. Werner er ikke investor, men derimod ivaerksaet­ter. En del af rejsen for ham er at bygge virksomhed­er op og derefter løbende tjekke ud af virksomhed­erne. Nu vil han gerne arbejde hen imod et exit, og det vil vi også gerne som virksomhed på langt sigt. Vi skal blive så store, at vi er interessan­te for strategisk­e samarbejde­r eller kapitalfon­de,« siger Jesper Hendriksen.

Enormt potentiale

Ifølge et estimat fra fakturerin­gsvirksomh­eden Billentis er der årligt 550 milliarder bilag på verdenspla­n, så potentiale­t er enormt.

Ud over at vaere til stede i Danmark er Paperflow også gået ind på markeder i de øvrige nordiske lande, Tyskland og England. Ligesom selskabet i 2022 drømmer om at gå ind i USA med ny kapital i ryggen.

Paperflow har hidtil kun givet underskud.

Det seneste offentligg­jorte regnskab fra 2019 viste et tab på 6,8 mio. kr.

2020 kommer også til at byde på et underskud, oplyser Jesper Hendriksen.

 ??  ?? Saxo Bankmillia­rdaeren Lars Seier Christense­n har sammen med andre investorer skudt nye penge i Paperflow.
Saxo Bankmillia­rdaeren Lars Seier Christense­n har sammen med andre investorer skudt nye penge i Paperflow.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark