KARAKTERBO­G

-

AGF’s spillere bedømt i kampen mod FC Midtjyllan­d

4

Fik pladsen i målet, fordi Kamil Grabara var blevet syg. Blev passeret fire gange. Acceptabel indsats med et par gode redninger. Han kunne ikke stille noget op ved de fire FCMmål.

William Eskelinen

4

Han spillede en godkendt kamp mod sine tidligere holdkammer­ater. Offensivt havde han det svaert.

Alexander Munksgaard

5

Fik ikke clearet hjørnespar­ket effektivt ved det første FCMmål. Kom ellers i vejen for meget og vandt mange dueller.

4

Han havde kaempet med sygdom op til kampen, men leverede en fin kamp.

4

Et lidt klodset straffespa­rk for hånd på bolden. Godt, hårdt frispark førte til AGF’s 1-2-mål. For passiv ved FCM’s to sidste mål, hvor han blev overspille­t.

5

Et hårdt langskud ramte stolpen. God til at fordele boldene på banen. Unødvendig advarsel, da han blandede sig.

5

Fik scoret endnu et mål. Men derudover havde han det svaert over for Danmarks bedste defensiv.

Sebastian Hausner

Jesper Juelsgård

Casper Højer

Patrick Olsen

Patrick Mortensen

4

Fik ikke leveret de afgørende offensive driblinger og indlaeg.

3

Første startplads i Superligae­n. Indledte fint, men faldt derefter helt ud af kampen. Var med for at skabe noget offensivt, men det kunne han ikke.

4

God i presspille­t, men havde det svaert fysisk og blev ikke selv en del af spillet offensivt. Fik en advarsel, som sender ham i karantaene mod Brøndby.

4

Gjorde, hvad han kunne. Men havde det vanskeligt både offensivt og defensivt på den centrale midtbane over for FCM’s profiler. Mistede sin mand ved FCM’s sidste mål.

UB

Fik de sidste 25 minutter på banen, men formåede ikke at gøre en forskel.