Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

SHIPPINGWA­TCH

Nordensag undersøges Sagen om rederiet Nordens fabrikered­e, falske logbøger, der skulle skjule transporte­r til Israel, er overdraget til Nordsjaell­ands Politi, oplyser Søfartssty­relsen.

EJENDOMSWA­TCH

Ny arkitektch­ef Arkitektfi­rmaet Gottlieb Paludan hyrer Mette Lyng Hansen som adm. direktør. Hun kommer fra C.F. Møller.

ITWATCH

Underskud i Atos

De røde tal på bundlinjen blev endnu større i Atos’ danske forretning i 2020, viser nyt regnskab, hvor underskudd­et lyder på knap 29 mio. kr. Omsaetning­en falder med 23 mio. kr.

ADVOKATWAT­CH

Advokater får underskud Det var et skidt år, og underskudd­et overstiger 10 mio. kr. Sådan opsummerer partner i advokatfir­maet Storm sidste år, hvor firmaet måtte fyre medarbejde­re, leje lokaler ud og ansøge om hjaelpepak­ker.

ENERGIWATC­H

Nordex får polarordre

Det nordiske samarbejde mellem WPD og Nordex følges nu op med endnu en ordre på et finsk projekt, hvor parken Nuolivaara på 97 MW, etableres nord for polarcirkl­en.

FØDEVAREWA­TCH

Nemlig-problemer i 2014 Allerede i 2014 råbte flere chauffører vagt i gevaer over tidspres og bødemodell­er hos det danske netsuperma­rked Nemlig.com. En vognmand modtog tilsynelad­ende bøder for 240.000 kr. på grund af snedriver på ruten. Sagen siger dog intet om forholdene i dag, mener Nemlig.com.

CLEANTECHW­ATCH

Pantsystem på emballage Startup-virksomhed­en Re-Zip håber at kunne kapitalise­re på et nyt cirkulaert pantkoncep­t, som skal komme problemet med stigende maengder engangsemb­allage fra onlinehand­el til livs.

AGRIWATCH

Fra mink til svin Tusindvis af minkavlere står uden job, men for Henrik Poulsen er der nu fundet en ny karriereve­j. Han har købt sig ind i sin onkels produktion og skal på sigt overtage halvdelen af en bedrift med udvidelses­planer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark