Jyllands-Posten

Ny italiensk superbil bliver halvelektr­isk

Ferrari klar med plug-in hybriden 296 GTB, der har en systemydel­se på 830 hk og klarer 25 km på en opladning.

- JENS OVERGAARD

Nye vinde blaeser over Ferrari-byen, Maranello. Det ses på den helt nye Ferrari 296 GTB. Den strømlined­e topersoner­s sportsvogn er nemlig ikke alene den første Ferrari med en V6-motor siden Dino 246 GT fra 1974, det er også en plug-in hybrid.

Den nye model placerer sig i midten af Ferraris modelprogr­am, højere placeret end Portofino M, men under F8 Tributo.

Hjertet er en nyudviklet 2,9 liters V6-turbomotor, der har en vinkel på 120 grader og yder hele 663 hk. Oveni kommer så den elektriske drivline med et batteri på 7,45 kWh og en elmotor på 167 hk. Det giver en systemydel­se på 830 hk og et

Konstruktø­r:

Først skal du i det øverste skema finde løsningsor­dene, som derefter overføres til diagrammet i bunden. Bogstavern­e placeres i det felt, hvor nummeret svarer til bogstavets nummer.

Som kontrol er der i diagrammet­s felter anført et bogstav.

Når opgaven er faerdig, vil der i diagrammet stå et litteraert citat. Forfatter og titel fremgår på løsningsor­denes første bogstaver laest oppefra og ned.

Hver uge udtraekkes to praemier på hver 350 kr. blandt de korrekte, indsendte løsninger. Anfør navn og adresse under diagrammet og send løsningen i en mail (husk navn og adresse) til:

eller med posten til:

Skriv nederst i emnefeltet på mailen eller på kuverten, hvilke(n) krydsord, der indsendes.

senest

skal vaere os i haende

Forrige uges løsning var:

Poul Sørensen (”Poeten”): Barske børnerim.

Alfred havde stablet Grene / til Sankt Hansbaal helt alene. // Øverst som en Kusk paa Bukken, / sad livagtig Heksedukke­n. // [---] // Luedans og Flammespil … / Grebet saa Familien til. // [---] // Pludselig fra Far det lød, / mens den allersidst­e Glød / søvnigt ulmede i Blaesten: // ”Hvor er Bedstemor for resten?”

350 kr.:

Milla og Mollie Bønneland, Hjørring 350 kr.:

Karen Kjerkegaar­d Hertzum, Vejle

som vinder, bedes man skrive til os på mail: kommunikat­ion@jp.dk. Ved at oplyse navn, adresse og bankkontoo­plysninger vil pengegevin­sten blive overført.

 ??  ?? Ferrari 296 GTB har både en V6-turbomotor og elmotor. Den nye sportsvogn klarer 0-100 km/t. på 2,9 sek. og kan køre 25 km på ren el.
Foto: Ferrari
Ferrari 296 GTB har både en V6-turbomotor og elmotor. Den nye sportsvogn klarer 0-100 km/t. på 2,9 sek. og kan køre 25 km på ren el. Foto: Ferrari

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark