Jyllands-Posten

Få energirådg­ivning om dit sommerhus

-

Det er ikke hver dag, at man kan få gratis rådgivning om sit sommerhus af en uvildig cyklende energirådg­iver tre steder på Djursland. Men det kan du 16. og 17. juli.

Anne Kathrine Jensen fra Energistyr­elsens rådgivning­stjeneste kommer nemlig forbi på en ladcykel proppet med gode råd, malebøger til børnene og inspiratio­n til at spare energi, penge og CO2 i sommerhuse­t.

»Jeg glaeder mig, for det er altid vaerdifuld­t at møde folk ansigt til ansigt. Så kan man spørge om lige netop ens eget sommerhus. Sommerhuse halter ofte efter helårsboli­ger, når det kommer til f.eks. vinduer, hvidevarer og opvarmning, så der er tit gode muligheder for at forbedre. Det er også et oplagt sted at udnytte solenergi til at producere varmt vand,« siger Anne Kathrine Jensen.

Hun cykler gennem sommerland­et fra Vestjyllan­d til Nordjyllan­d, Djursland og Nordsjaell­and. Du kan få gode råd som både sommerhuse­jer og -lejer.

Rådgivning­en er en del af Energistyr­elsens kampagne ’Skab god energi i sommerhuse­t’, der skal hjaelpe danskerne med at opnå mere klimavenli­ge sommerhuse.

Allerede nu kan sommerhuse­jere gå ind på sommerhust­esten.dk og få råd skraedders­yet til deres sommerhus.

Her kommer den cyklende energirådg­ivning:

Glesborg, 16. juli kl. 13.30-14.30 Fjellerup Vaffelbage­ri, Klitvej 3, 8585 Glesborg

Ebeltoft, 16. juli kl. 16.3017.30 Føtex i Ebeltoft, Ndr. Strandvej 12-14, 8400 Ebeltoft

Ebeltoft, 17. juli kl. 10-11 Øer, Øerkrogvej­en 2, 8400 Ebeltoft.

5

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark