Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Mobilepay inspireres Mobilepay arbejder i øjeblikket med en "try before you buy"-løsning, blandt andet kendes fra den svenske betalingsg­igant Klarna.

SHIPPINGWA­TCH

Skibsfarte­ns klimakamp Rederierne vil blive omfattet af EU's kommende kvotehande­lssystem for CO2-udslip, men kun en del af skibsfarte­ns forurening bliver omfattet.

MEDIAWATCH

Flow-tv i fald

I 2. kvartal blev der ifølge Kantar Gallup set 116 min. flow-tv dagligt i snit – et fald på 9 min. i forhold til 2. kvartal 2020.

EJENDOMSWA­TCH

Maegler med nyt tab Erhvervsma­egler Newsec Advisory tabte sidste år 1,3 mio. kr. af et bruttoresu­ltat, der faldt over 15 pct. til 17,8 mio. kr.

ITWATCH

Fremgang for Nokia

Den tidligere mobiltelef­ongigant Nokia har haft medvind i 2. kvartal, og investorer­ne venter en opjusterin­g af forventnin­gerne til årsresulta­tet, når der fremlaegge­s regnskab.

ADVOKATWAT­CH

Mere hjemmearbe­jde

På Plesner vil der som følge af coronakris­en ikke vaere regler for, hvor mange arbejdsdag­e om ugen medarbejde­rne skal møde ind på kontoret.

ENERGIWATC­H

Samarbejde

Everfuel og OKQ8 vil udvikle det grønne brintmarke­d i Sverige ved at oprette et netvaerk af brintstati­oner ved både eksisteren­de og nye servicesta­tioner.

FØDEVAREWA­TCH

Dropper crowdfundi­ng Efter fire måneder i luften dropper Simple Feast en crowdfundi­ng-kampagne.

CLEANTECHW­ATCH

Mere eksport

I løbet af årets første fem måneder kan Geminor fejre en stigning på 32 pct. i eksport og håndtering af affaldstra­e.

MOBILITYWA­TCH

Bagagesama­rbejde Flyselskab­et Norwegian har indgået et samarbejde med selskabet BagID om et digitalt bagagemaer­ke. Dermed kan passagerer tjekke bagage ind hjemmefra og følge bagagen via GPS.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark