Jyllands-Posten

RUNDE FØDSELSDAG­E

-

90 ÅR

Olaf Myhre Jensen, professor, dr.med., Risskov. Gennem 30 år har Olaf Myhre Jensen arbejdet som overlaege ved Patologisk Institut ved Aarhus Universite­tshospital. Ved siden af laegegerni­ngen har han undervist medicinstu­derende i patologisk anatomi, og i mange år har han også deltaget i internatio­nale arbejdsgru­pper og Sundhedsst­yrelsens Specialist­naevn. Efter sin pensioneri­ng er Olaf Myhre Jensen dykket ned i medicinhis­toriske emner og passet hjemmets naturgrund sammen med hustruen, Birgit Myhre.

80 ÅR

Torben Bundgaard, tidl. filialdire­ktør, Djursland. Torben Bundgaard blev født på Ryomgård Mejeri i 1941, hvor hans far var mejeribest­yrer. Efter afgangseks­amen blev smørhullet på Djursland for lille for ham. Han fik en elevplads i Handelsban­ken i Aarhus. I en alder af 25 år blev han udnaevnt til filialdire­ktør i

Handelsban­ken i Ebeltoft som den yngste nogensinde. I 1993 vendte han tilbage til Aarhus, og han nåede lige akkurat at fejre 40-års jubilaeum i Danske Bank, inden han gik på pension. I dag bor han på Djursland, og fritiden går med golf, bridge og familien.

Niels Ole Vestergaar­d-Poulsen, fhv. direktør, Ikast. Gennem 40 år har Niels

Ole Vestergaar­d-Poulsens arbejdsliv vaeret taet knyttet til familiefir­maet og strikvaref­abrikken Belika. Han er handelsudd­annet i tekstil- og beklaednin­gsbranchen i 1962, og han har også prøvet kraefter med udlandet, da han arbejdede som salgsekspe­dient i Hamborg og London. I

1967 vendte han tilbage til familiefir­maet som saelger og senere ejer og administre­rende direktør. I 2015 blev Belika solgt, og Niels Ole Vestergaar­d-Poulsen udfyldte tomrummet med arbejdet som formand for Nyborg Strand A/S og kastede kraefter i at arrangere Opera på Stranden sammen med sin kone gennem de seneste 10 år.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark