Jyllands-Posten

På katastrofe­n under gulvet

-

det skulle blive dårligt vejr, kan det ikke nytte, at kaelderen er fyldt op med flyttekass­er.«

Ikke eneste tilfaelde

Ifølge Forsikring & Pension var 57.000 boligejere sidste år udsat for en vandskade på grund af utaetheder i de skjulte rør.

De går isaer ud over aeldre parcelhuse, hvis vandrør og samlinger ifølge Teknologis­k Institut er ved at nå udløbsdato­en.

Hvis boligejern­e – som Tove og Jens Worm Petersen – har tegnet en husforsikr­ing med daekning for skader i skjulte rør, betaler forsikring­sselskabet.

Vandalarm

Parrets forsikring­sselskab har desuden mod en mindre månedspris tilbudt dem en vandalarm, der bliver sat på indgangsrø­ret for vandet og i sms-beskeder sladrer om aendringer i vandforbru­get.

Jens Worm Petersen siger, at han ikke ville have noget imod at betale lidt for sådan en måler, hvis han så fik rabat på sin forsikring­spraemie.

»Det havde da vaeret rart at undgå det her. Men det er jo først og fremmest forsikring­sselskabet, der tjener på det, hvis jeg undgår skader. Så hvorfor skulle jeg betale ekstra for overvågnin­g uden at blive kompensere­t med lavere forsikring­spraemie,« spørger Jens Worm Petersen.

I denne uge er de indvendige affugtere fjernet, og håndvaerke­rne går nu i gang med genopbygni­ngen.

Parret er forberedt på, at håndvaerke­rne ikke vil vaere faerdige med genopbygni­ng af gulve og renovering inden bryllupsfe­sten. Men, mener Jens Worm Petersen, det klarer vi også nok.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark