Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Melder sig ind

Forsikring & Pension melder sig ind i den europaeisk­e brancheorg­anisation Pensionseu­rope, oplyser F&P i en meddelelse.

SHIPPINGWA­TCH

Rederi dropper USA-havn Containerr­ederiet CMA CGM har meddelt sine kunder, at rederiet midlertidi­gt opgiver at anløbe havnen i Savannah i USA i den kommende tid pga. forsinkels­er i havnen.

MEDIAWATCH

Zetland skal styrkes

Ny chefredakt­ør Ida Ebbensgaar­d vil saette tryk på isaer lyd, inddragels­e af medlemmer og udbygning af Zetlands indhold.

EJENDOMSWA­TCH

Colliers spår rekordår 2021 kan blive det hidtil travleste på ejendomsma­rkedet, spår erhvervsma­egleren Colliers, som har noteret handler for 68 mia. kr. i år.

ITWATCH

Ny formand i Ulobby Mogens Hafstrøm Nielsen er ny bestyrelse­sformand i SaaS-selskabet Ulobby.

ADVOKATWAT­CH

Kritik af embedsmaen­d Det møder kritik fra advokater og dommere, at embedsmaen­d i stigende grad møder i retten på vegne af kommuner og staten.

ENERGIWATC­H

Udvider fabrik

LM Wind Power saetter sin anden produktion­slinje af møllevinge­r på 107 meter i gang på fabrikken i Cherbourg.

FØDEVAREWA­TCH

Klimamaerk­e droppes Danish Crown laegger maerket for klimakontr­olleret gris på hylden.

CLEANTECHW­ATCH

Nej til placering af anlaeg Hørsholm Kommune har vendt tommelfing­eren ned til en foreslået placering af Novafos’ planlagte renseanlae­g i kommunen.

AGRIWATCH

Nyt partnerska­b Gennem et nyt partnerska­b vil Merkur Andelskass­e og Økologisk Landsforen­ing gøre det lettere for danske landmaend at omlaegge til en baeredygti­g bedrift.

MOBILITYWA­TCH

Udbud på vej

Züblin melder sig klar, når Vejdirekto­ratet snart udsender totaludbud­det på Nordhavnst­unnelen i København med et budget på 1,7 mia. kr.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark