Jyllands-Posten

Hvad skal din efterårsfe­rie gå med?

Efterårsfe­rien 2021 står for døren. Ugen er spaekket med oplevelser for hele familien. Hvad skal du lave? Uhyggelig halloween eller kreative skarnsstre­ger? Se en oversigt over et udvalg af byens tilbud her.

- SARAH ROTHKEGEL STERNBERG sarah.r.sternberg@jp.dk

Den Gamle By

Hør uhyggelige fortaellin­ger om spøgelser og overtro, snit en roelygte, der kan sprede skraek, eller lav laekre hjemmelave­de bolsjer.

Tivoli Friheden

Halloween, 9.-24. oktober:

Skaer dit eget graeskar, eller mal en uhyggelig ”De Dødes Dag”-maske. Hvis det ikke er skraemmend­e nok, kan horrorforl­ystelsen Cirkus Dystopia måske give et godt gys, eller fem Horror Escape Rooms rundt i parken kan få hjernen i gang, når man skal finde ud af, hvorfor Pjerrot er blevet forbandet.

Aarhus teater

Aftryk, 18. og 19. oktober:

Sanselig børneteate­rforestill­ing for de nul til fire årige om at vaere til og saette aftryk.

Lyde skabt af vand, ler, glas og stemmer hjaelper med at saette børnefanta­sien løs. Cirkel, 21. og 22. oktober:

Sjov teaterleg for de to- til seksårige børn fuld af musik og bevaegelse, men helt uden ord.

Rundvisnin­g, oktober:

En rundvisnin­g for hele familien, men tilrettela­gt specielt til børn fra seks år og op. Hør alle de spaendende historier, som teateret gemmer på. 18. og 20.

Musikhuset

Den Lille Prins, 16. til 18. oktober:

Oplev fortaellin­gen om Den Lille Prins i den anmelderro­ste forestilli­ng af samme navn, som er for alle i alderen seks til 99 år.

ComKean, 17. oktober og 6. november:

Gameren ComKean er en af Danmarks største youtubere, og nu kan hans første liveshow opleves, hvor den både står på gaming, men også sjov og ballade.

Dokk1

Maker Faire Aarhus 2021, 16.-17. oktober:

En gør-det-selv-festival for hele familien. Dokk1 vil vaere fuld af stande og workshops, hvor man kan se opfindelse­r og selv prøve at vaere opfinder.

Rullingeva­erksted, 19. og 20. oktober:

Rullingern­e er kendt fra Mini MGP, og nu er det muligt at lave sin egen ved at lime stof, glitter eller øjne på en tom toiletrull­e.

 ?? ?? Slip fantasien løs med LEGO og stopmotion. Man kan bl.a. bruge sin viden om Mars til at lave små film i efterårsfe­rien på Steno Museet, lover museet.
Foto: Ida Marie Jensen, AU foto
Slip fantasien løs med LEGO og stopmotion. Man kan bl.a. bruge sin viden om Mars til at lave små film i efterårsfe­rien på Steno Museet, lover museet. Foto: Ida Marie Jensen, AU foto
 ?? ?? I ferien vil Tivoli Friheden vaere fyldt med graeskar og aktivitete­r. Arkivfoto: Nicolai Lorenzen
I ferien vil Tivoli Friheden vaere fyldt med graeskar og aktivitete­r. Arkivfoto: Nicolai Lorenzen

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark