Jyllands-Posten

Gratis fodbold endte i kaos: »Vi skammer os«

- HENRIK GRØNVALD henrik.groenvald@jp.dk

»Amatøragti­gt arrangemen­t.«

»Hvor inkompeten­t har man lov at vaere?«

»Hold kaeft, hvor er jeg og mange tusinde andre rasende.«

Flere hundrede fodboldfan­s har på AGF’s hjemmeside delt deres vrede og skuffelse over, at de trods en gratis billet ikke fik adgang til kampen mandag aften mellem AGF og AaB på

Ceres Park.

Inden kampen var det muligt at blive skrevet op til en gratis billet, fordi Aros Forsikring havde købt samtlige billetter til kampen i anledning af forsikring­sselskabet­s 100-års jubilaeum. Angiveligt fordi mange erfaringsm­aessigt alligevel ikke møder op, var der sendt langt flere gratis billetter i omløb, end der var plads til på stadion.

AGF havde derfor forbeholdt sig ret til at afvise flere tilskuere, når den maksimale kapacitet var nået, og for dem, som ikke kunne komme ind, var der arrangeret storskaerm i tivoli. Men det var åbenbart en ringe erstatning at dømme efter kommentare­rne på Facebook – f.eks. denne fra en kvindelig AaB-fan:

»Det er simpelthen under alt kritik. Kører hele vejen fra Aalborg for at mødes med venner og bliver så ikke lukket ind. Vel og maerke med billetter i hånden,« skriver kvinden, som slutter sin svada af med ordene:

»Har en dreng, som er meget ked af det. Hold kaeft, det er amatøragti­gt. Sidste gang vi nogensinde saetter vores ben i naerheden af AGF’s stadion.«

Blandt kommentare­rne er der også saesonkort­holdere, som ikke kom ind på stadion, da det var fyldt. Mange opfordrer dog de kritiske røster til at tage den med ro.

»I kunne jo vaere kommet i god tid, som I fik besked på,« skriver en mand, med henvisning til at AGF inden kampen kraftigt opfordrede folk med gratis billetter til at indfinde sig tidligt på stadion.

»Portene til Ceres Park åbner allerede kl. 17, og vi opfordrer kraftigt til, at man kommer i rigtig god tid, inden kampen starter kl. 19,« skrev AGF.

Kommunikat­ionschef Søren Højlund Carlsen, AGF, beklager, at folk gik forgaeves – isaer saesonkort­holdere.

»Det er vi super kede af og skammer os over. De er klubbens faste støtter, og det var en logistisk brist, at deres adgang blev blokeret. Med 19.143 tilskuere var der plads til nogle hundrede flere, og de skulle have vaeret lukket ind,« understreg­er Søren Højlund Carlsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark