Jyllands-Posten

Nu skal sejrene snart komme for de danske hold i Europa

Fire danske fodboldklu­bber vil vaere halvvejs gennem de europaeisk­e gruppespil efter torsdagens europaeisk­e kampe. Her er overblikke­t.

- JESPER HAUE HANSEN jesper.h.hansen@jp.dk

Tre superligak­lubber er presset til at få point i deres europaeisk­e gruppespil, mens det sidste hold skal forsøge at forsvare førsteplad­sen torsdag aften.

FC Midtjyllan­d

Røde Stjerne har vundet begge kampe i Europa Leaguegrup­pespillet, hvor FC Midtjyllan­d har hentet et point. Derfor har danskerne brug for succes i hjemmekamp­en mod serberne for at bevare kontakten til dem og Braga, der har tre point på andenplads­en, der sikrer avancement til knockoutka­mpene. Tredjeplad­sen vil føre til Conference League, og den indtager Ludogorets med en bedre målscore end FCM.

I den hjemlige liga ligger Røde Stjerne nummer to efter aerkerival­erne Partizan. Kampen i Herning går i gang kl. 18.45.

Brøndby IF

De danske mestre har et point i Europa League efter uafgjort mod Sparta Prag samt det klare nederlag til Lyon. Nu venter Rangers på udebane. Skotterne har tabt begge kampe i gruppen, hvor Lyon fører med seks point foran Sparta Prag med fire point. Anderledes lovende ser det ud i den skotske liga, hvor Rangers ligger nummer et. Der er kampstart kl. 21.

Randers FC

To fine praestatio­ner er endt med to point for Randers FC, der ligger et point efter Jablonec i Conference Leaguegrup­pen inden det indbyrdes opgør i Tjekkiet. AZ Alkmaar fører gruppen med fire point, mens CFR Cluj har et.

Jablonec har fået en dårlig saesonstar­t og ligger nummer 11 i den tjekkiske liga. Kampen begynder kl. 21.

FC København

Det er Conference Leaguegrup­pens to bedste hold, der møder hinanden i Parken, når PAOK kommer på besøg. FC København har indtil videre vundet begge kampe og har to point mere end graekerne, der har yderligere tre point ned til Slovan Bratislava. Kickoff er kl. 18.45.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark