Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

MEDWATCH

Ny medicin på vej Sammen med partneren Sage vil Biogen i 2022 begynde et ansøgnings­forløb for at få laegemidle­t Zuranolone godkendt som en behandling mod depression og i 2023 mod fødselsdep­ression.

SHIPPINGWA­TCH

113 skibe bestilt i 2021 Skibsejern­e har i stor stil sendt ordrer mod vaerfterne i år på at få bygget containers­kibe på op mod 7.000 teu.

MEDIAWATCH

Rift om praktikant­er

Der vil vaere kamp om praktikant­erne, når der i november skal gennemføre­s Store Match Dag, hvor studerende skal i praktik på et medie. 213 pladser er slået op til godt 170 studerende, så flere medier må gå tomhaended­e hjem.

EJENDOMSWA­TCH

Fritz Schur køber hotel Erhvervsma­nden Fritz Schur har købt Kobaek Strand, et konference­center og badehotel i Skaelskør, der siden 1969 har vaeret ejet af fagforenin­gerne Finansforb­undet og Forsikring­sforbundet.

ITWATCH

Godt skudsmål Platformen for freelancer­e, Eworks, vil formentlig gå gode tider i møde, lyder det i en analyse fra banken ABG Sundal Collier.

ENERGIWATC­H

Møller på havdaemnin­g Det tyske energisels­kab RWE bygger verdens første vindpark på en hollandsk havdaemnin­g. Parken består af tre møller med samlet kapacitet på 7,5 MW.

FØDEVAREWA­TCH

Kaffeoptur i Nestlé Kaffesalge­t hos Nestlé nåede i årets første ni måneder et 10-årigt toppunkt og voksede hele 15,5 pct. i forhold til 2020-niveau. Sammenlagt med en organisk vaekst på 7,6 pct. får det Nestlé-ledelsen til at skrue op for de samlede forventnin­ger til 2021.

CLEANTECHW­ATCH

Investorer presses til køb Aktionaere­r i Green Impact Ventures kan få låst deres aktier i tre år, hvis ikke de går med til at købe flere aktier i forbindels­e med planlagt notering. Kritisabel­t, mener både en aktionaerf­orening, en investor samt en investerin­gsøkonom.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark