Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Angreb på hvidvaskre­gler Det falder storbanker­ne Nordea og hollandske

ING saerdeles hårdt for brystet, at de som del af nye hvidvaskre­gler i EU ikke må udveksle informatio­n om mistaenkte kunder med hinanden,

SHIPPINGWA­TCH

Produkttan­kskibe hitter Dee4 Capital Partners med tidligere Norden- og BW Group-topchef Carsten Mortensen leverer i 2021 et større overskud i sin kapitalfon­d, der har en portefølje af produkttan­kskibe.

MEDIAWATCH

KD saetter rekord

2021 var et saerdeles godt år for Kristeligt Dagblad, som landede et historisk stort resultat. Omsaetning­en steg samtidig til 155 mio. kr.

EJENDOMSWA­TCH

Arkitekter venter dyk C.F. Møller Architects forventer efter en fordobling af resultatet i 2021 nedgang i både top- og bundlinje i år.

ITWATCH

Sløjt år for Conferize Conferize, der har udviklet en platform til at saelge events og konference­r online, kom igen ud af et år uden naermest at have nogen omsaetning.

ADVOKATWAT­CH

Løft til vedvarende energi Der er stort vaekstpote­ntiale på markedet for vedvarende energi og for at stå staerkere i konkurrenc­en henter advokatfir­maet Gorrissen Federspiel nu Christian Halskov Sauer som ny kapitaleje­r.

ENERGIWATC­H

Slut med Seas-NVE Energikonc­ernen Andel har nu sagt endegyldig­t farvel til navnet SeasNVE med det nye dattersels­kab, Andel Energi, der samler 1,2 mio. energikund­er.

FØDEVAREWA­TCH

Is løfter Peter Beier

Salg af is og eksport til det japanske marked gjorde, at Peter Beier Chokolade kom ud af 2021 med et tredoblet resultat sammenlign­et med forrige år.

CLEANTECHW­ATCH

DI Vand satser på Indien Den indiske premiermin­ister Narendra Modis officielle besøg i denne uge er blevet brugt til at opbygge relationer til fordel for dansk eksport. Hos DI Vand håber man på øget salg af vandteknol­ogi.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark