Jyllands-Posten

Vejle snublede til allersidst i Viborg

Anden halvleg blev afgørende, da Viborg hjemme tog i mod Vejle i hvad der endte som et spaendings­rigt opgør.

- DANIEL NØRUP AGERHOLM daniel.n.agerholm@jp.dk

For Vejle handlede dagens opgør kun om én ting. En sejr. En uafgjort ville betyde, at holdet stadig er kedelige seks point efter AGF på 10.pladsen og dermed også overlevels­e i Superligae­n.

Med andre ord var der tale om en saesondefi­nerende kamp, som kunne saette ild til nedrykning­sduellen.

Det skulle dog blive for svaert for de rødblusede fra Nørreskove­n, da holdet spillede 2-2 ude mod Viborg FF.

At sige, at første halvleg var en ”taktisk affaere” ville vaere rosende ord. Begge hold var påpasselig­e med ikke at give chancer vaek, og da kampen rundede 25. minut, havde tilskuerne stadig første chance til gode.

Men der skulle ikke gå laenge, for da et millimeter­praecist indlaeg blev sendt i hovedet på Luka Djordjevic, stangede han Vejle foran 1-0.

Viborg har blot hentet to point de seneste tre kampe. Det har betydet, at OB har hentet midtjydern­e, og skulle syvendepla­dsen vindes tilbage, var holdet pisket til at tage point fra Vejle. Det blev dog ikke i første halvleg, i stedet gik Vejle til pause med en føring på 1-0.

Der så ud til, at der var blevet talt med store ord i Viborg-omklaednin­gen, for der var bestemt tale om et ansigtsløf­t til Viborgs ellers slatne spil i første halvleg. De kløvergrøn­ne fra Viborg spillede hurtigere og kom højere op på banen. Det skulle da også udmønte sig i et mål, da et hurtigt kombinatio­nsspil sendte Jacob Bonde fri foran mål, hvor han prikkede bolden i nettet til 1-1.

Bedst som man troede, Vejle havde opbrugt al energi, blev et skud fra Arbnor Mucolli rettet af, og så var Viborg-målmanden prisgivet. 2-1 til Vejle.

Kort efter målet selv samme Mucolli til delt sit andet gule kort. Dermed skulle Vejle forsøge at forsvare sejren hjem med 10 mand.

Viborg-spillerne arbejdede dog en hvis legemsdel ud af bukserne, og da et hjørnespar­k endte for fødderne af Alassana Jatta, gjorde han det til kampens resultat 2-2.

I Rusland har man fejret ”sejrsdagen” på Den Røde Plads.

?? ?? Dagens tegning: Parade
Dagens tegning: Parade