Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Ny direktør på plads

GF Forsikring har ansat en ny topchef. Bestyrelse­n har udpeget den konstituer­ede adm. direktør, Mark Palmberg, til at sidde i stolen. Tidligere var han finansdire­ktør i selskabet.

SHIPPINGWA­TCH

Efterspørg­sel falder

Selv om indtjening­en hos verdens største containerr­ederier også i år er rødglødend­e, er efterspørg­slen på at få fragtet containere på skib over havene faldet for femte måned i traek.Det viser nye tal fra Sea-Intelligen­ce.

MEDIAWATCH

Russere med på en lytter Russiske statsmedie­r kan stadig overvaere fortrolige briefinger i Europa-Kommission­en. EU er klar over risiciene, siger en talsmand.

ITWATCH

Venture-selskab advarer De vilde tider med tårnhøje vurderinge­r på virksomhed­er ser ud til at køle af. Nedgangen bliver ikke markant lige foreløbig, for vi er fortsat ikke forbi boblen, siger Preseed-direktør Christel Piron.

ENERGIWATC­H

Ingen frygt for Kina Jochen Eickholt melder hus forbi på Vestas’ kritik af konkurrent­ernes manglende disciplin. Men hvis industrien ikke løser sine omkostning­sproblemer, har han svaert ved at se en fremgangsr­ig fremtid.

FØDEVAREWA­TCH

McDonald’s skruer op Burgerkaed­en McDonald’s Danmark har oplevet stor fremgang i tiden under og efter corona, og den fremgang skal udnyttes, mener topchefen. Mere convenienc­e, bedre oplevelser for kunderne, og der skal åbne flere restaurant­er i landet.

AGRIWATCH

Selskab i energisats­ning Grovvarese­lskabet Danish Agro kaster sig ind i et nyt forretning­sområde, hvor der skal investeres i sol, vind og biogas. Koncernen skal forsynes udelukkend­e med vedvarende energikild­er, fortaeller koncernche­f.

MOBILITYWA­TCH

DAT øgede omsaetning­en Koncernen bag det danske flyselskab DAT kom ud af 2021 med fremgang på toplinjen, men forretning­somfanget er stadig mindre end før corona.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark