Jyllands-Posten

Tommy Ahlers er klar med nyt selskab

Det er langtfra første gang, at den tidligere Venstre-politiker vil investere i dansk ivaerksaet­teri.

- CECILIE ALS MORTENSEN BOLETTE ELSØE cecilie.a.mortensen@jp.dk bolette.elsoe@jp.dk

Den tidligere Venstre-minister og ”Løvens Hule”investor Tommy Ahlers har igen fundet tegnebogen frem.

Sammen med aegteparre­t bag den danske modevirkso­mhed Ganni har Tommy Ahlers i midten af marts i år sendt et nyt investerin­gsselskab på gaden. Selskabet har fået navnet DLUV, og ifølge cvr-registeret er ejerandele­n ligeligt fordelt mellem Gannis moderselsk­ab, Fashion Records, og Tommy Ahlers investerin­gsselskab, The New Black.

Både Tommy Ahlers og Ganni-stifterne, Nicolaj og Ditte Reffstrup, har siden etablering­en vaeret hemmelighe­dsfulde om det nye selskab, men nu løfter den tidligere ”Løvens Hule”’-investor sløret for DLUV’s forretning­splaner.

I et opslag på Linkedin skriver han, at selskabets navn stammer fra filmen ”Don’t Look Up”, som er blevet til ”Don’t Look Up Ventures” (DLUV).

I ”Don’t Look Up” spiller skuespille­r Leonardo DiCaprio en fortvivlet forsker, der forsøger at advare verden om en faretruend­e meteor, der har kurs mod jorden.

»Det er et ret staerkt billede på, hvordan vi ser klimakrise­n – vi tager den ikke alvorlig nok, fordi vi tror, den ligger så langt ude i fremtiden. DLUV er på mange måder stadig i sin spaede start, men på sigt håber vi, at det kan vaere med til at sikre de økonomiske muskler, der skal til for at kunne gå tungere ind i de virksomhed­er, der virkelig kan gøre en forskel i den grønne omstilling – også hjaelpe og investere på hele rejsen,« skriver Tommy Ahlers i opslaget.

Det er ikke første gang, at Tommy Ahlers forsøger at gå forrest, når det kommer til baeredygti­ghed og klimavenli­ge løsninger.

Gennem holdingsel­skabet The New Black overtog Ahlers tidligere i år en mindre del af den danske virksomhed Climate Solutions.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark