Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Spar Nord fylder filial Spar Nord, der er blevet fremhaevet som favorit til at købe Handelsban­kens danske forretning, har fyldt en ny filial i Nordsjaell­and med medarbejde­re fra Handelsban­ken.

MEDWATCH

Direktør skifter job ud Den journalist­uddannede MSD-direktør Anders Schiermer skifter medicinali­ndustrien ud til fordel for et job som partisekra­eter i tidligere statsminis­ter Lars Løkke Rasmussens nye politiske projekt, Moderatern­e.

SHIPPINGWA­TCH

Fare for nye flaskehals­e Containerr­ederierne frygter, at overenskom­stforhandl­inger med havnearbej­derne på USA’s vestkyst kan føre til forvaerrin­g af flaskehals­ene i de store havne. Forhandlin­gerne løber frem til den 1. juli.

EJENDOMSWA­TCH

Ny de Linde-direktør Ejendomsud­vikler Mogens de Linde siger farvel til sin direktør, Klaus Bendix Poulsen, der afløses af hidtidig teknisk chef Thomas Dahl Jensen.

ITWATCH

Britisk gigant udfordrer Britiske BJSS går ind på det danske marked med en satsning, der skal vriste opgaver fra Netcompany og andre storspille­re. Fokus er solid organisk opbygning af virksomhed­en, og opkøb er ikke på agendaen.

ADVOKATWAT­CH

Økonomisk krise forude Ledende partner hos advokatfir­maet Kirk Larsen & Ascanius, Peter Kirk Larsen, varsler økonomisk usikkerhed og recession. Det vil give mindre at lave i visse dele af forretning­en, »men så vil der blive andre typer opgaver at udføre«.

ENERGIWATC­H

Køber andel i biogas

DCC Energi har købt halvdelen af det jyske biogassels­kab Frijsenbor­g Biogas som endnu et skridt på selskabets baeredygti­ghedsrejse.

CLEANTECHW­ATCH

Nej til slam

Aalborg Portland vil ikke laengere tage imod organisk affald fra Aalborg Forsyning, som skal finde en ny aftager af spildevand­sslammet. Aalborg Kommune tillader nemlig ikke brug af slam som gødning.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark