Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Kritik af investerin­ger WWF Danmark kritiserer Laerernes Pension for ikke at bedrive aktivt ejerskab over for de virksomhed­er, selskabet investerer i. Ifølge juraprofes­sor er det i strid med intentione­n i EU-direktiv. Pensionska­ssen har aendringer på vej.

SHIPPINGWA­TCH

Ejerdrama om tankrederi Trods drama og kampvalg til bestyrelse­n varsler Euronav snart at komme med nyt om fusionen med Frontline.

MEDIAWATCH

K traekker støtte Regeringen får ingen stemmer fra De Konservati­ve til forslaget om at kvitte momsfritag­elsen på kunstneris­k virksomhed, oplyser medieordfø­rer Birgitte Bergman (K).

ITWATCH

Startup vil skabe tryghed Danske Gamerpay står bag en markedspla­ds, hvor Counter-Strike-spillere kan handle skins. Det er en milliardin­dustri, hvor svindlere hidtil har haft frit spil. Det vil den danske platform aendre.

ADVOKATWAT­CH

Vil kaste lys over regning Det er »bekymrende« og »dybt problemati­sk«, at Skattestyr­elsen tilsynelad­ende ikke ved, hvor meget Kammeradvo­katen har fået for at føre omfattende sag mod advokatfir­maet Bech-Bruun, mener politikere.

ENERGIWATC­H

Nyt rekordresu­ltat Centrica Energy Trading løftede overskudde­t med 164 pct. til 652,7 mio. kr. i 2021, der var praeget af voldsomt volatilite­t på energimark­ederne.

EJENDOMWAT­CH

Kaserne solgt Pengemaend fra Dubai har for mellem 30 og 40 mio. kr. købt nedlagte Auderødlej­ren i Nordsjaell­and, hvor udlandsdan­sker havde feriepark-planer.

CLEANTECHW­ATCH

Mulig CO2-fanger 130.000 tons CO2 om året vil der kunne indfanges fra den store skorsten på Affaldplus’ anlaeg på Ydernaes i Naestved, viser ny rapport fra Rambøll.

MOBILITYWA­TCH

DSB mister direktør

I syv år har DSB’s økonomidir­ektør heddet Thomas Thellersen Børner, men togselskab­et skal nu finde en ny til posten, efter at han har fundet nyt job uden for DSB.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark